LASTİK İŞ

SULAR 2 GÜN KESİLMEYECEK

Gündem 24.11.2020 - 11:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SULAR 2 GÜN KESİLMEYECEK

TCDD Genel Müdürlüğü’nün alt yapı çalışması nedeniyle Kocaeli genelinde 43 saatlik su kesintisi iddiası vatandaşları tedirgin etti. O iddialar hakkında İSU Genel Müdürü Ali Sağlık açıklama yaptı.

TCDD Genel Müdürlüğü’ne ait yapımı devam eden ‘Gebze-Köseköy Demiryolu 3. ve 4. Hat kapsamında ilave yol yapılacağı belirtilerek İSU’nun Kocaeli genelinde 43 saatlik su kesintisi yapacğaına dair belge sabah saatlerinden itibaren sosyal medyada döndü. Belge de Avluburun, Namazgah ve yerel kaynaklardan beslenen bölgelerin dışında tüm ilçeleri kapsayan su kesintisinin 27 Kasım 21.00 ila 29 Kasım 16.00 saatleri arasında yapılacağı iddia ediliyordu. ÇALIŞMA VAR FAKAT KESİNTİ YOK Bu iddia hakkında açıklama yapan İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, "Bu belge nereden ve nasıl yayıldı anlamadık. TCDD Genel Müdürlüğü’ne ait yapımı süren bir çalışma var. Ancak su kesintisi gibi bir şey söz konusu değil. Proje bittikten sonra konuşulacak. O zaman içinde gerekli açıklamalar yapılır.” ifadelerini kullandı.
TCDD Genel Müdürlüğü’nün alt yapı çalışması nedeniyle Kocaeli genelinde 43 saatlik su kesintisi iddiası vatandaşları tedirgin etti. O iddialar hakkında İSU Genel Müdürü Ali Sağlık açıklama yaptı.

TCDD Genel Müdürlüğü’ne ait yapımı devam eden ‘Gebze-Köseköy Demiryolu 3. ve 4. Hat kapsamında ilave yol yapılacağı belirtilerek İSU’nun Kocaeli genelinde 43 saatlik su kesintisi yapacğaına dair belge sabah saatlerinden itibaren sosyal medyada döndü. Belge de Avluburun, Namazgah ve yerel kaynaklardan beslenen bölgelerin dışında tüm ilçeleri kapsayan su kesintisinin 27 Kasım 21.00 ila 29 Kasım 16.00 saatleri arasında yapılacağı iddia ediliyordu.

ÇALIŞMA VAR FAKAT KESİNTİ YOK

Bu iddia hakkında açıklama yapan İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, "Bu belge nereden ve nasıl yayıldı anlamadık. TCDD Genel Müdürlüğü’ne ait yapımı süren bir çalışma var. Ancak su kesintisi gibi bir şey söz konusu değil. Proje bittikten sonra konuşulacak. O zaman içinde gerekli açıklamalar yapılır.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.