LASTİK İŞ

SULTANGAZİ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

Spor 22.04.2016 - 12:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SULTANGAZİ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

Kocaelispor'un Pazar günü Eskişehir de oynayacağı Sultangazispor maçı biletleri bugün satışa çıkıyor. Maç biletleri ilçemizde Nihavend Çay Bahçesi, Nida PAstanesi ve Değirmendere Veçera dan alınabilir...

Bilet satışı ile ilgili Kocaelispor kulübünden yapılan açıklama şöyle ; 24 Nisan 2016 Pazar günü saat 15:00'te Eskişehir Atatürk Stadı'nda Sultangazispor ile oynayacak olduğumuz Play Off müsabakasının organizasyonu Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na ait olup, taraftarlarımız için ayrılan tribün biletleri maalesef en erken 22 Nisan Cuma öğlen saatlerinde Eskişehir'de Kulübümüze teslim edilecek olup, biletler Kocaeli'ye akşam saatlerinde ulaşmış olacaktır. Bilet satışları aşağıdaki satış noktalarında başladığında ayrıca bilgilendirme yapılacaktır. Elimizde olmayan nedenlerden yaşanan belirsizlik ve gecikmeler nedeniyle taraftarlarımızdan anlayışlı ve sabırlı olmalarını rica ederiz. Saygılarımızla, KOCAELİSPOR YÖNETİM KURULU BİLET SATIŞ NOKTALARI: 1- Kulüp Binası (Fuar İçi) 2- Görkemspor (Alemdar Caddesi) 3- Akademispor (Belsa Plaza) 4- Köfteci Niyazi (Doğu Kışla Karşısı) 5- Alkan Mobilya (Derince 60 Evler) 6- Nida Pastanesi Çay Ocağı (Gölcük Anıtpark) 7- Nihavend Çay Bahçesi (Gölcük Şirinköy) 8- Veçerra Cafe (Değirmendere)
Kocaelispor'un Pazar günü Eskişehir de oynayacağı Sultangazispor maçı biletleri bugün satışa çıkıyor. Maç biletleri ilçemizde Nihavend Çay Bahçesi, Nida PAstanesi ve Değirmendere Veçera dan alınabilir...

Bilet satışı ile ilgili Kocaelispor kulübünden yapılan açıklama şöyle ;

24 Nisan 2016 Pazar günü saat 15:00'te Eskişehir Atatürk Stadı'nda Sultangazispor ile oynayacak olduğumuz Play Off müsabakasının organizasyonu Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na ait olup, taraftarlarımız için ayrılan tribün biletleri maalesef en erken 22 Nisan Cuma öğlen saatlerinde Eskişehir'de Kulübümüze teslim edilecek olup, biletler Kocaeli'ye akşam saatlerinde ulaşmış olacaktır. Bilet satışları aşağıdaki satış noktalarında başladığında ayrıca bilgilendirme yapılacaktır. Elimizde olmayan nedenlerden yaşanan belirsizlik ve gecikmeler nedeniyle taraftarlarımızdan anlayışlı ve sabırlı olmalarını rica ederiz.

Saygılarımızla,

KOCAELİSPOR YÖNETİM KURULU

BİLET SATIŞ NOKTALARI: 1- Kulüp Binası (Fuar İçi) 2- Görkemspor (Alemdar Caddesi) 3- Akademispor (Belsa Plaza) 4- Köfteci Niyazi (Doğu Kışla Karşısı) 5- Alkan Mobilya (Derince 60 Evler) 6- Nida Pastanesi Çay Ocağı (Gölcük Anıtpark) 7- Nihavend Çay Bahçesi (Gölcük Şirinköy) 8- Veçerra Cafe (Değirmendere)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.