LASTİK İŞ
ismail

SÜNNET ÇOCUKLARINA KIYAFETLERİ DAĞITILDI!

Gölcük 26.08.2015 - 13:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SÜNNET ÇOCUKLARINA KIYAFETLERİ DAĞITILDI!

Gölcük Belediyesi tarafından her yıl Ağustos ayı içerisinde düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni, kıyafet dağıtımı gerçekleşti.

Gölcük Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan Sünnet Şöleni kıyafet dağıtımına  Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş’ın katılımıyla 50 çocuğun sünnet kıyafetleri  dağıtımı tamamlandı.   Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, yaptığı açıklamada Gölcük Belediyesi ve Mahalle Muhtarlıklarının koordineli olarak yaptığı çalışmalarda Sünnet olacak Ailelerinin çocukları tespit edilip gerekli işlemlerinin yapılmasıyla bu yıl 50 çocuğumuz sünnet olacak ve erkekliğe adım atacaklar ifadesini kullandı.   Başkan Yardımcısı Tektaş, konuşmasının ardından ilk beş çocuğa Sünnet kıyafetlerini verirken daha sonra Gölcük Belediyesi Halkla İlişkiler personeli tarafından  sünnet olacak çocuklara kıyafetleri dağıtıldı.   Geleneksel Sünnet Şöleni 27-28 Ağustos tarihleri arasında yapılacak etkinliklerle sona ermiş olacak.
Gölcük Belediyesi tarafından her yıl Ağustos ayı içerisinde düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni, kıyafet dağıtımı gerçekleşti.

Gölcük Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan Sünnet Şöleni kıyafet dağıtımına  Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş’ın katılımıyla 50 çocuğun sünnet kıyafetleri  dağıtımı tamamlandı.

 

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, yaptığı açıklamada Gölcük Belediyesi ve Mahalle Muhtarlıklarının koordineli olarak yaptığı çalışmalarda Sünnet olacak Ailelerinin çocukları tespit edilip gerekli işlemlerinin yapılmasıyla bu yıl 50 çocuğumuz sünnet olacak ve erkekliğe adım atacaklar ifadesini kullandı.

 

Başkan Yardımcısı Tektaş, konuşmasının ardından ilk beş çocuğa Sünnet kıyafetlerini verirken daha sonra Gölcük Belediyesi Halkla İlişkiler personeli tarafından  sünnet olacak çocuklara kıyafetleri dağıtıldı.

 

Geleneksel Sünnet Şöleni 27-28 Ağustos tarihleri arasında yapılacak etkinliklerle sona ermiş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.