LASTİK İŞ
ismail

SÜPER A'DA ÇARŞAMBA MESAİSİ

Spor 19.12.2017 - 15:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SÜPER A'DA ÇARŞAMBA MESAİSİ

Süper Amatör Futbol Ligi A Grubu’nda çarşamba mesaisinde birbirinden zorlu maçlar oynanacak.

Üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada, ikinci yarıya iyi başlayamayan Kocaeli Güneşspor’un rakibi lider Nusretiyespor olacak. Tolga Güldibi’nin yöneteceği ve Kağıtçı Stadı’ndaki maç saat 19.00’da başlayacak. Sıkıntılı bir süreçten geçen Tavşantepespor çıkıştaki Hereke Yıldızspor’u konuk edecek. Cephanelik Stadı’ndaki maç 19.15’te başlayacak ve mücadeleyi Selim Akman yönetecek. ÇINARLI – İHSANİYE  Derince’de de önemli bir maç daha var. İki dişli takım Çınarlıspor ile İhsaniyespor 19.15’te başlayacak maçta 3 puan mücadelesi verecek. Maçı Zeki Kırdudu verecek. Son maçında Hereke’ye mağlup olan Diliskelesi, Derbent’i konuk edecek. Tavşancıl Salih Gün Stadı’ndaki maçı Mehmet Güngör yönetecek. Seka Doğan ile Gebze Denizliköyü arasındaki maç Kavaklı Stadı’nda oynanacak. 19.30’da başlayacak olan maçı Zülfikar Akça yönetecek. GÜNÜN PROGRAMI 19.00: Kocaeli Güneşspor – Nusretiyespor –Kağıtçı - Tolga Güldibi 19.15: Tavşantepespor - Hereke Yıldızspor - Cephanelik - Selim Akman 19.15: Çınarlıspor –İhsaniyespor–Derince - Zeki Kırdudu 19.15: Diliskelesi – Derbent -Tavşancıl Salih Gün - Mehmet Güngör 19.30: Seka Doğan - Denizliköyü - Zülfikar Akça- Kavaklı
Süper Amatör Futbol Ligi A Grubu’nda çarşamba mesaisinde birbirinden zorlu maçlar oynanacak.

Üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada, ikinci yarıya iyi başlayamayan Kocaeli Güneşspor’un rakibi lider Nusretiyespor olacak. Tolga Güldibi’nin yöneteceği ve Kağıtçı Stadı’ndaki maç saat 19.00’da başlayacak. Sıkıntılı bir süreçten geçen Tavşantepespor çıkıştaki Hereke Yıldızspor’u konuk edecek. Cephanelik Stadı’ndaki maç 19.15’te başlayacak ve mücadeleyi Selim Akman yönetecek.

ÇINARLI – İHSANİYE 
Derince’de de önemli bir maç daha var. İki dişli takım Çınarlıspor ile İhsaniyespor 19.15’te başlayacak maçta 3 puan mücadelesi verecek. Maçı Zeki Kırdudu verecek. Son maçında Hereke’ye mağlup olan Diliskelesi, Derbent’i konuk edecek. Tavşancıl Salih Gün Stadı’ndaki maçı Mehmet Güngör yönetecek. Seka Doğan ile Gebze Denizliköyü arasındaki maç Kavaklı Stadı’nda oynanacak. 19.30’da başlayacak olan maçı Zülfikar Akça yönetecek.

GÜNÜN PROGRAMI
19.00: Kocaeli Güneşspor – Nusretiyespor –Kağıtçı - Tolga Güldibi

19.15: Tavşantepespor - Hereke Yıldızspor - Cephanelik - Selim Akman

19.15: Çınarlıspor –İhsaniyespor–Derince - Zeki Kırdudu

19.15: Diliskelesi – Derbent -Tavşancıl Salih Gün - Mehmet Güngör

19.30: Seka Doğan - Denizliköyü - Zülfikar Akça- Kavaklı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.