LASTİK İŞ
ismail

SÜPER AMATÖR DE KURALAR ÇEKİLDİ

Spor 23.08.2017 - 05:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SÜPER AMATÖR DE KURALAR ÇEKİLDİ

2017-2018 sezonu Süper Amatör Lig’de 22, U-16’larda da 162 takım gruplarını belirledi. Süper Amatör Lig 16 Eylül’de, U-16 Ligi de 12 Eylül’de başlayacak

ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLER VAR Süper Amatör Lig ve U-16 liglerinin kura çekimi sonucu grupları belli oldu. Tüm takımların temsilcilerinin yer aldığı kura çekimi yaklaşık 45 dakika sürdü. Süper Amatör Lig’de 22, U-16 Ligi’nde de 162 takım mücadele edecek. Bu yıl bazı kurallarda değişiklik olacak. Süper Amatör Lig bu yıl 11’er takımdan 2 grup halinde oynanacak. Geçen sezon gruplarında ilk 3 sırada yer alan takımlar Play-Off oynuyordu. Ancak BAL’da 5 takım olması bu sayıyı 8’e çıkardı. Yani gruplarında ilk 4’te yer alacak olan 8 takım Yükselme Grubu’nu oluşturacak.   TEK GRUPLU SÜPER AMATÖR LİG HEDEFİ Geçen sezon Süper Amatör Lig’den de gruplarında son 3 sırada yer alan takımlar 1. Amatör Lig’e düşüyordu. Uzun vadeli bir proje içerisinde olan Futbol İl Temsilciliği önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig’de gruplarında son 4’te yer alacak olan 8 takımı düşürüp, 6 takımı üst lige çıkaracak. Amaç, tek gruptan oluşan Süper Amatör Lig oluşturmak.   SÜPER AMATÖR LİG A GRUBU NUSRETİYESPOR İHSANİYESPOR ARAPÇŞMESPOR ÇINARLISPOR KOCAELİ GÜNEŞSPOR DİLİSKELESİ TAVŞANTEPESPOR SEKA DOĞANSPOR DENİZLİKÖYÜSPOR HEREKE YILDIZSPOR DERBENTSPOR   SÜPER AMATÖR LİG B GRUBU DİLOVASI BELEDİYESPOR İLİMTEPE FK KARTEPE BELEDİYE DEĞİRMENDERESPOR SUADİYESPOR 1937 SEKASPOR TAVŞANCILSPOR BAŞİSKELESPOR SULTAN ORHAN DERİNCE SIRRIPAŞA FK KANDIRA GENÇLERBİRLİĞİ   SÜPER AMATÖR LİG İLK HAFTA MAÇLARI –A- GRUBU İHSANİYESPOR – NUSRETİYESPOR ARAPÇEŞMESPOR – BÜYÜK DERBENT ÇINARLISPOR – HEREKE YILDIZSPOR KOCAELİ GÜNEŞSPOR – DENİZLİKÖYÜ DİLİSKELESİSPOR – SEKA DOĞANSPOR TAVŞANTEPESPOR (BAY)     SÜPER AMATÖR LİG İLK HAFTA MAÇLARI –B- GRUBU   KARTEPE BELEDİYE – İLİMTEPE FK DEĞİRMENDERESPOR – DİLOVASI BELEDİYESPOR SUADİYESPOR – KANDIRA GENÇLERBİRLİĞİ KOCAELİ 1937 SEKA – SIRRIPAŞA FK TAVŞANCILSPOR – GEBZE SULTAN ORHANSPOR BAŞİSKELE BELEDİYE (BAY)
2017-2018 sezonu Süper Amatör Lig’de 22, U-16’larda da 162 takım gruplarını belirledi. Süper Amatör Lig 16 Eylül’de, U-16 Ligi de 12 Eylül’de başlayacak

ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLER VAR

Süper Amatör Lig ve U-16 liglerinin kura çekimi sonucu grupları belli oldu. Tüm takımların temsilcilerinin yer aldığı kura çekimi yaklaşık 45 dakika sürdü. Süper Amatör Lig’de 22, U-16 Ligi’nde de 162 takım mücadele edecek. Bu yıl bazı kurallarda değişiklik olacak. Süper Amatör Lig bu yıl 11’er takımdan 2 grup halinde oynanacak. Geçen sezon gruplarında ilk 3 sırada yer alan takımlar Play-Off oynuyordu. Ancak BAL’da 5 takım olması bu sayıyı 8’e çıkardı. Yani gruplarında ilk 4’te yer alacak olan 8 takım Yükselme Grubu’nu oluşturacak.

 

TEK GRUPLU SÜPER AMATÖR LİG HEDEFİ

Geçen sezon Süper Amatör Lig’den de gruplarında son 3 sırada yer alan takımlar 1. Amatör Lig’e düşüyordu. Uzun vadeli bir proje içerisinde olan Futbol İl Temsilciliği önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig’de gruplarında son 4’te yer alacak olan 8 takımı düşürüp, 6 takımı üst lige çıkaracak. Amaç, tek gruptan oluşan Süper Amatör Lig oluşturmak.

 

SÜPER AMATÖR LİG A GRUBU

NUSRETİYESPOR

İHSANİYESPOR

ARAPÇŞMESPOR

ÇINARLISPOR

KOCAELİ GÜNEŞSPOR

DİLİSKELESİ

TAVŞANTEPESPOR

SEKA DOĞANSPOR

DENİZLİKÖYÜSPOR

HEREKE YILDIZSPOR

DERBENTSPOR

 

SÜPER AMATÖR LİG B GRUBU

DİLOVASI BELEDİYESPOR

İLİMTEPE FK

KARTEPE BELEDİYE

DEĞİRMENDERESPOR

SUADİYESPOR

1937 SEKASPOR

TAVŞANCILSPOR

BAŞİSKELESPOR

SULTAN ORHAN

DERİNCE SIRRIPAŞA FK

KANDIRA GENÇLERBİRLİĞİ

 

SÜPER AMATÖR LİG İLK HAFTA MAÇLARI –A- GRUBU

İHSANİYESPOR – NUSRETİYESPOR

ARAPÇEŞMESPOR – BÜYÜK DERBENT

ÇINARLISPOR – HEREKE YILDIZSPOR

KOCAELİ GÜNEŞSPOR – DENİZLİKÖYÜ

DİLİSKELESİSPOR – SEKA DOĞANSPOR

TAVŞANTEPESPOR (BAY)

 

 

SÜPER AMATÖR LİG İLK HAFTA MAÇLARI –B- GRUBU

 

KARTEPE BELEDİYE – İLİMTEPE FK

DEĞİRMENDERESPOR – DİLOVASI BELEDİYESPOR

SUADİYESPOR – KANDIRA GENÇLERBİRLİĞİ

KOCAELİ 1937 SEKA – SIRRIPAŞA FK

TAVŞANCILSPOR – GEBZE SULTAN ORHANSPOR

BAŞİSKELE BELEDİYE (BAY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.