SÜPER LİG'DE İLK RANDEVU A GURUBUYLA

Spor 13.10.2017 - 09:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SÜPER LİG'DE İLK RANDEVU A GURUBUYLA

Kocaeli Amatör Süper Lig'de sezonun 5. Hafta maçları, bugün ve yarın çeşitli statlarda oynanacak maçlarla tamamlanacak. Yarın oynancak olan A Grubunda İhsaniyespor, deplasmanda Güneşsspor ile oynarken, diğer temsilcimiz Seka Doğanspor, kendi evinde Hereke Yıldızspor'u konuk edecek. B Grubundaki temsilcimiz Değirmenderespor final niteliği taşıyan maçta, Pazar günü Suadiye Belediyespor'a konuk olacak

SEKA DOĞANSPOR SİFTAH PEŞİNDE Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubundaki temsilcilerimizde Seka Doğanspor, bu sezonun ilk puanlarını ve ilk galbiyetini yarın akşam saat 17.00 da Kavaklı Stadı'nda konuk edeceği, Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor maçında ulaşmak istiyor. A Grubunda oynadığı 3 maçıda kaybeden Seka Doğanspor, hiç de iç açıcı bir tablo sergilemiyor. Ama Seka Doğanspor gibi, rakibi Hereke Yıldızspor'un henüz puanı bulunmuyor. 4 maçta sıfır çeken Hereke Yıldızspor ile Seka Doğanspor'un maçı yarın saat 17.00 da Kavaklı Stadı'nda. Bu maçta iki testiden birisi kırılacak.  İHSANİYE GÜNEŞSPOR'LA OYNAYACAK A Grubundaki diğer temsilcimiz İhsaniyespor ise Yarın saat 17.00 da başlayacak olan maçta, Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda Kocaeli Güneşspor ile oynayacak. Bu zorlu maç öncesinde, geride kalan 3 maçta siyah-beyazlıların 2 beraberliği bir yenilgisi bulunuyor. İhsaniyespor, 2 puanla 9'uncu sırada yer alırken, evsahi Güneşspor ise 4 maçta topladığı 6 puanla, 5'inci sırada yer alıyor. İhsaniyespor, son olarak kendi evinde oynadığı maçta Çınarlıspor ile 6-6 berabere kalmıştı.  DEĞİRMENDERE FİNAL MAÇINA ÇIKACAK Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubundaki tek temsilcimiz Değirmenderespor, final niteliği taşıyan maçta, Pazar günü Suadiye Belediyespor'a konuk olacak. Pazar günü Saat 16.00 da Suadiye Sinan Sipahi Stadı'nda, ligin iddialı ekiplerinden Suadiye Belediyespor'un konuğu olacak. Bu zorlu maç öncesinde, ev sahibi Suadiye Belediyespor, 4 maçta topladığı 8 puanla ligin 3'üncü sırasında yer alırken, temsilcimiz Değirmenderespor ise 3 maçta elde ettiği puanla 6'ıncı sırada yer alıyor. Haftanın sonucu merakla beklenen bu önemli maçında, yeşil-siyahlıların hedefi Suadiyespor'u yenerek, üst sıralara tırmanmak.  Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.
Kocaeli Amatör Süper Lig'de sezonun 5. Hafta maçları, bugün ve yarın çeşitli statlarda oynanacak maçlarla tamamlanacak. Yarın oynancak olan A Grubunda İhsaniyespor, deplasmanda Güneşsspor ile oynarken, diğer temsilcimiz Seka Doğanspor, kendi evinde Hereke Yıldızspor'u konuk edecek. B Grubundaki temsilcimiz Değirmenderespor final niteliği taşıyan maçta, Pazar günü Suadiye Belediyespor'a konuk olacak

SEKA DOĞANSPOR SİFTAH PEŞİNDE
Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubundaki temsilcilerimizde Seka Doğanspor, bu sezonun ilk puanlarını ve ilk galbiyetini yarın akşam saat 17.00 da Kavaklı Stadı'nda konuk edeceği, Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor maçında ulaşmak istiyor. A Grubunda oynadığı 3 maçıda kaybeden Seka Doğanspor, hiç de iç açıcı bir tablo sergilemiyor. Ama Seka Doğanspor gibi, rakibi Hereke Yıldızspor'un henüz puanı bulunmuyor. 4 maçta sıfır çeken Hereke Yıldızspor ile Seka Doğanspor'un maçı yarın saat 17.00 da Kavaklı Stadı'nda. Bu maçta iki testiden birisi kırılacak. 

İHSANİYE GÜNEŞSPOR'LA OYNAYACAK
A Grubundaki diğer temsilcimiz İhsaniyespor ise Yarın saat 17.00 da başlayacak olan maçta, Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda Kocaeli Güneşspor ile oynayacak. Bu zorlu maç öncesinde, geride kalan 3 maçta siyah-beyazlıların 2 beraberliği bir yenilgisi bulunuyor. İhsaniyespor, 2 puanla 9'uncu sırada yer alırken, evsahi Güneşspor ise 4 maçta topladığı 6 puanla, 5'inci sırada yer alıyor. İhsaniyespor, son olarak kendi evinde oynadığı maçta Çınarlıspor ile 6-6 berabere kalmıştı. 

DEĞİRMENDERE FİNAL MAÇINA ÇIKACAK
Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubundaki tek temsilcimiz Değirmenderespor, final niteliği taşıyan maçta, Pazar günü Suadiye Belediyespor'a konuk olacak. Pazar günü Saat 16.00 da Suadiye Sinan Sipahi Stadı'nda, ligin iddialı ekiplerinden Suadiye Belediyespor'un konuğu olacak. Bu zorlu maç öncesinde, ev sahibi Suadiye Belediyespor, 4 maçta topladığı 8 puanla ligin 3'üncü sırasında yer alırken, temsilcimiz Değirmenderespor ise 3 maçta elde ettiği puanla 6'ıncı sırada yer alıyor. Haftanın sonucu merakla beklenen bu önemli maçında, yeşil-siyahlıların hedefi Suadiyespor'u yenerek, üst sıralara tırmanmak.

 Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.