Süre Yine Uzadı !

30.07.2013 - 23:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Süre Yine Uzadı !

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), daha önce 31 Temmuz olarak duyurulan yerel seçimler için aday adaylık başvuru süresini 19 Ağustos tarihine uzatmıştı. MYK, sürpriz bir karar daha aldı ve aday adaylığı başvuru süresini 2 Eylül saat 17.00`ye kadar uzattı. Başvuruların uzatılması kararına rağmen daha önce aday adaylık başvuru günlerini açıklayanlar programlarında bir değişiklik yapmadı. Yarın İzmit, Kandıra veKartepe`de belediye başkan aday adayları başvuru yapacak.   TANTA BAŞVURUYORCHP İzmit Belediye Başkanlığı için Hikmet Erenkaya, Ertuğrul Akalın, Cüneyd Özkürkçügil, Hakan Tanta, Fatma Kaplan Hürriyet ve Aysun Erenkaya aday adayı olmuştu. 6 aday adayı içinde ilk resmi başvurusunu geçtiğimiz gün avukat Fatma Kaplan Hürriyet yapmıştı. Hakan Tanta ise aday adaylık başvurusunu yarın saat 18.00`de yapacak.      SÖNMEZ YENİDEN ADAYCHP Kartepe Belediye Başkan aday adayı olan Yaşar Sönmez de yarın resmi başvurusunu yapacak. Bülent Sarı, Yaşar Sönmez, Ömer Hazer, Selahattin Altınkaya, Beyhan Korkmaz, Zümrüt Sevinç de ilçe başkanlığından başvuru dosyalarını almıştı. Ömer Hazer, resmi başvurusunu yaptı. Yaşar Sönmez ise yarın saat 17.30`da başvuruda bulunacak.  KANDIRA`DA YAĞIZ ADAYCHP`nin parti içi sorunlar yaşadığı ilçelerin başında gelen Kandıra`da, başkan aday adaylığı için ilk resmi başvuru yarın yapılacak. İlçe başkanlığından istifa ederek başkan aday adayı olan Muzaffer Yağız, yarın saat 13.30`da başvuru dosyasını ilçe başkanı Kenan Çapraz`a teslim edecek.   DOSYA TESLİMİ YAPACAKGölcüklü eczacı Turan Dumlu da yarın aday adaylık başvurusu yapacak. Aday adaylığı çok tartışılan Dumlu, başvuru dosyasını yarın saat 18.00`de ilçe başkanı İsmet İşeri`ye teslim edecek. Aday adaylığını bir yıl öncesinde açıklayan belediye meclis üyesi Fahrettin Büyükoğlu ise başvuru süresi uzatıldığı için önümüzdeki günlerde resmi başvurusunu yapacak.  

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), daha önce 31 Temmuz olarak duyurulan yerel seçimler için aday adaylık başvuru süresini 19 Ağustos tarihine uzatmıştı. MYK, sürpriz bir karar daha aldı ve aday adaylığı başvuru süresini 2 Eylül saat 17.00`ye kadar uzattı. Başvuruların uzatılması kararına rağmen daha önce aday adaylık başvuru günlerini açıklayanlar programlarında bir değişiklik yapmadı. Yarın İzmit, Kandıra veKartepe`de belediye başkan aday adayları başvuru yapacak. 
 

TANTA BAŞVURUYOR
CHP İzmit Belediye Başkanlığı için Hikmet Erenkaya, Ertuğrul Akalın, Cüneyd Özkürkçügil, Hakan Tanta, Fatma Kaplan Hürriyet ve Aysun Erenkaya aday adayı olmuştu. 6 aday adayı içinde ilk resmi başvurusunu geçtiğimiz gün avukat Fatma Kaplan Hürriyet yapmıştı. Hakan Tanta ise aday adaylık başvurusunu yarın saat 18.00`de yapacak.    
 

SÖNMEZ YENİDEN ADAY
CHP Kartepe Belediye Başkan aday adayı olan Yaşar Sönmez de yarın resmi başvurusunu yapacak. Bülent Sarı, Yaşar Sönmez, Ömer Hazer, Selahattin Altınkaya, Beyhan Korkmaz, Zümrüt Sevinç de ilçe başkanlığından başvuru dosyalarını almıştı. Ömer Hazer, resmi başvurusunu yaptı. Yaşar Sönmez ise yarın saat 17.30`da başvuruda bulunacak.
 

KANDIRA`DA YAĞIZ ADAY
CHP`nin parti içi sorunlar yaşadığı ilçelerin başında gelen Kandıra`da, başkan aday adaylığı için ilk resmi başvuru yarın yapılacak. İlçe başkanlığından istifa ederek başkan aday adayı olan Muzaffer Yağız, yarın saat 13.30`da başvuru dosyasını ilçe başkanı Kenan Çapraz`a teslim edecek. 
 

DOSYA TESLİMİ YAPACAK
Gölcüklü eczacı Turan Dumlu da yarın aday adaylık başvurusu yapacak. Aday adaylığı çok tartışılan Dumlu, başvuru dosyasını yarın saat 18.00`de ilçe başkanı İsmet İşeri`ye teslim edecek. Aday adaylığını bir yıl öncesinde açıklayan belediye meclis üyesi Fahrettin Büyükoğlu ise başvuru süresi uzatıldığı için önümüzdeki günlerde resmi başvurusunu yapacak. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.