LASTİK İŞ

SURİYE'YE 11 TIR YARDIM GÖNDERİLDİ

02.03.2021 - 12:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SURİYE'YE 11 TIR YARDIM GÖNDERİLDİ

Yaşanan savaştan dolayı mağdur olup kapta çadırda yaşayan Suriyeli vatandaşlara yapılan yardım kapsamında bu gün Gölcük’te 2 tır olmak üzere Kocaeli genelinde toplam 11 tır gıda yardımı gönderildi.

Suriye’de yaşanan savaştan dolayı Suriye vatandaşları savaştan kaçarak kamplarda çadırda yaşamlarını sürdürme mücadelesini devam ediyor. Çadırda yaşayan insanlara Hayrat İnsani Yardım Derneği yardım yapmak için seferber oldu. Hayrat İnsani Yardım Derneği Gölcük Şubesi temsilcisi Resul Bayazıt ve yönetimi tarafından yaklaşık bir ay içerisinde Gölcük Hayırseverlerden tır gıda yardımı topladılar. Aynı çalışmalar kapsamında Kocaeli Genelinde 9 tır toplanarak toplam 11 tır gıdaya ulaşıldı. Yardım gıdası ile tamamlanan 11 tır yola çıkarmak için Gölcük Anıtpark’ta tören düzenlediler.   Törene Gölcük Kaymakamı Yazı işleri müdürü Lütfü Yılmaz, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, insanlara Hayrat İnsani Yardım Derneği Kocaeli şubesi temsilcisi Şükrü Çakır, insanlara Hayrat İnsani Yardım Derneği Gölcük Temsilcisi Resul Bayazıt ve davetliler katılım sağladılar.   Törende konuşan Gölcük temsilcisi Resul Bayazıt; “öncelikle duyarlılığından dolayı tüm Gölcük halkına teşekkür ederim kendilerinden Allah razı olsun. Kamlarda çadırlara yaşayan Suriyeli kardeşlerimiz için yardımlarımızı yapıyoruz. Bu kardeşlerimiz bu kış ortasında çadırlarda yaşamlarını sürdürüyorlar. Bunların yaşamlarına destek olmak için biz elimizde n gelen yardımları aksatmadan devam ediyoruz” dedi.     Hayrat İnsani Yardım Derneği Kocaeli şubesi temsilcisi Şükrü Çakır; “biz dernek olarak her zaman mağdur insanların yardımlarına koşarız. Bu kapsamda komşumuz Suriye’de yaşanan bu olaylardan dolayı halkı mağdur olmuş biz dernek olarak her ay düzenli bir şekilde gıda yardımlarını yapıyoruz. Bu kapsamda Kocaeli Genelinde ve Gölcük başta olmak üzere toplam 11 tır gıda yardımını topladık. Toplanan gıda tırları bu gün Sakarya da toplanarak yarın yerine ulaşması için hareket edecekler. Bizde görevli olarak Cuma günü giderek yardımı bizzat kendimiz dağıtacağız” dedi.   Gölcük Kaymakamı Yazı işleri müdürü Lütfü Yılmaz; “öncelikle bu yardımlar için dernek yönetimine teşekkür ederim. Bu yardımlar bize atalarımızdan bir mirastır. Her zaman mağdur olan insanlarımızın yanında oluyoruz. Bu gün yapılan yardımların da bunun örneğidir” dedi.   Fahri Haner     
Yaşanan savaştan dolayı mağdur olup kapta çadırda yaşayan Suriyeli vatandaşlara yapılan yardım kapsamında bu gün Gölcük’te 2 tır olmak üzere Kocaeli genelinde toplam 11 tır gıda yardımı gönderildi.

Suriye’de yaşanan savaştan dolayı Suriye vatandaşları savaştan kaçarak kamplarda çadırda yaşamlarını sürdürme mücadelesini devam ediyor. Çadırda yaşayan insanlara Hayrat İnsani Yardım Derneği yardım yapmak için seferber oldu. Hayrat İnsani Yardım Derneği Gölcük Şubesi temsilcisi Resul Bayazıt ve yönetimi tarafından yaklaşık bir ay içerisinde Gölcük Hayırseverlerden tır gıda yardımı topladılar. Aynı çalışmalar kapsamında Kocaeli Genelinde 9 tır toplanarak toplam 11 tır gıdaya ulaşıldı. Yardım gıdası ile tamamlanan 11 tır yola çıkarmak için Gölcük Anıtpark’ta tören düzenlediler.

 

Törene Gölcük Kaymakamı Yazı işleri müdürü Lütfü Yılmaz, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, insanlara Hayrat İnsani Yardım Derneği Kocaeli şubesi temsilcisi Şükrü Çakır, insanlara Hayrat İnsani Yardım Derneği Gölcük Temsilcisi Resul Bayazıt ve davetliler katılım sağladılar.

 

Törende konuşan Gölcük temsilcisi Resul Bayazıt; “öncelikle duyarlılığından dolayı tüm Gölcük halkına teşekkür ederim kendilerinden Allah razı olsun. Kamlarda çadırlara yaşayan Suriyeli kardeşlerimiz için yardımlarımızı yapıyoruz. Bu kardeşlerimiz bu kış ortasında çadırlarda yaşamlarını sürdürüyorlar. Bunların yaşamlarına destek olmak için biz elimizde n gelen yardımları aksatmadan devam ediyoruz” dedi.  

 

Hayrat İnsani Yardım Derneği Kocaeli şubesi temsilcisi Şükrü Çakır; “biz dernek olarak her zaman mağdur insanların yardımlarına koşarız. Bu kapsamda komşumuz Suriye’de yaşanan bu olaylardan dolayı halkı mağdur olmuş biz dernek olarak her ay düzenli bir şekilde gıda yardımlarını yapıyoruz. Bu kapsamda Kocaeli Genelinde ve Gölcük başta olmak üzere toplam 11 tır gıda yardımını topladık. Toplanan gıda tırları bu gün Sakarya da toplanarak yarın yerine ulaşması için hareket edecekler. Bizde görevli olarak Cuma günü giderek yardımı bizzat kendimiz dağıtacağız” dedi.

 

Gölcük Kaymakamı Yazı işleri müdürü Lütfü Yılmaz; “öncelikle bu yardımlar için dernek yönetimine teşekkür ederim. Bu yardımlar bize atalarımızdan bir mirastır. Her zaman mağdur olan insanlarımızın yanında oluyoruz. Bu gün yapılan yardımların da bunun örneğidir” dedi.

 

Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.