SURİYE'YE RAMAZAN YARDIMI GİTTİ

12.06.2017 - 09:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SURİYE'YE RAMAZAN YARDIMI GİTTİ

Suriye'de insani yardım çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren Beşir Derneği, her geçen gün daha fazla Suriyeli mazluma ulaşıyor. Bu kapsamda Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği de bir tır yardım yollarak ülkelerindeki iç savaş nedeniyle zor günler yaşayan Suriye halkının ihtiyaçlerını gidermeye devam etmekte.

Suriye'de insani yardım çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren Beşir Derneği, her geçen gün daha fazla Suriyeli mazluma ulaşıyor. Bu kapsamda Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği de bir tır yardım yollarak ülkelerindeki iç savaş nedeniyle zor günler yaşayan Suriye halkının ihtiyaçlarını gidermeye devam etmekte.  Gölcük Temsilcisi Abdulragıb Yılmaz yaptığı açıklamada, özellikle Ramazan ayında çalışmalarına daha da hız verdiklerini ifade etti. Yılmaz, “Ramazan ayı, hayır ve yardım yapmanın, insanlık yararına hizmetlerin yüceldiği bir fırsat ayıdır. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi olan Suriyeli kardeşlerimizin bu mübarek ayı tebessümle geçirmelerine vesile olmak istiyoruz. Gönderdiğimiz tır da erzak kolileri, küçük - orta - büyük boy su, kuru gıda, temizlik malzemeleri, oyuncak ve çocuk bezleri bulunmakta. Bu malzemeler inşallah oradaki muhtaç ailelerin yüzlerini güldürecek. Biz de bu yardımları oradaki kardeşlerimize ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz.  İnsani görevini yerine getiren Gölcük Beşir Derneğimiz adında yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlere şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun.” diye ifade etti.  
Suriye'de insani yardım çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren Beşir Derneği, her geçen gün daha fazla Suriyeli mazluma ulaşıyor. Bu kapsamda Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği de bir tır yardım yollarak ülkelerindeki iç savaş nedeniyle zor günler yaşayan Suriye halkının ihtiyaçlerını gidermeye devam etmekte.

Suriye'de insani yardım çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren Beşir Derneği, her geçen gün daha fazla Suriyeli mazluma ulaşıyor. Bu kapsamda Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği de bir tır yardım yollarak ülkelerindeki iç savaş nedeniyle zor günler yaşayan Suriye halkının ihtiyaçlarını gidermeye devam etmekte. 
Gölcük Temsilcisi Abdulragıb Yılmaz yaptığı açıklamada, özellikle Ramazan ayında çalışmalarına daha da hız verdiklerini ifade etti. Yılmaz, “Ramazan ayı, hayır ve yardım yapmanın, insanlık yararına hizmetlerin yüceldiği bir fırsat ayıdır. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi olan Suriyeli kardeşlerimizin bu mübarek ayı tebessümle geçirmelerine vesile olmak istiyoruz. Gönderdiğimiz tır da erzak kolileri, küçük - orta - büyük boy su, kuru gıda, temizlik malzemeleri, oyuncak ve çocuk bezleri bulunmakta. Bu malzemeler inşallah oradaki muhtaç ailelerin yüzlerini güldürecek. Biz de bu yardımları oradaki kardeşlerimize ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz.  İnsani görevini yerine getiren Gölcük Beşir Derneğimiz adında yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlere şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun.” diye ifade etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.