SURİYELİ ÇOCUKLARA YARDIM KAMPANYASI

25.05.2017 - 18:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SURİYELİ ÇOCUKLARA YARDIM KAMPANYASI

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim yeni bir yardım kampanyası başlatarak, Yetimlere yardım elini uzattı.

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim Suriye’de anne babasını kaybetmiş ve ağır yara almış çocuklar için yardım kampanyası başlattı. TEKERLEKL,İ SANDALYE İLE DESTEK OLDULAR Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’in yardım çağrısına duyarsız kalamayan Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat 2 tane, GÖLASDER ve Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Gürel Kumculuk sahibi Naim Gürel 1 tane ve Değirmendere Yalı Mahallesi sakinlerinden ve Nuran Zaim’in yakın dostlarından bir aile 15 tane tekerlekli sandalye alarak kampanyaya destek verdiler. Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim başlattığı kampanyanın görmüş olduğu ilgiden mutlu olduğunu dile getirdi “Suriyeli Kimsesiz Çocuklar için yardım kampanyası başlattık.  Bu güne kadar kimin ihtiyacı varsa her zaman destek olmaya çalıştım. Hem kendim hem de başlattığım yardım kampanyaları ile ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalıştım. Suriye’de savaşta anne babasını kaybetmiş kendisi de ağır yaralar almış çocuklar var. Ciddi derecede bakıma muhtaçlar. Bana fotoğraflarını gönderdiler içim parçalandı. Şu anda Ankara’da bir Profesör doktor tedavilerini üstlendi. Bizim amacımızda çocukların diğer ihtiyaçlarını karşılamak, destek olmak. Başlattığım kampanya çok güzel ilgi gördü. Daha bir kaç gün olmasına karşın Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Naim Gürel kampanyamıza destek oldular ve tekerlekli sandalye yardımında bulundular. Yine çok sevdiğim mahalle sakinlerimden bir aile yardım kampanyama destek olmak istediğini söyledi ve tam 15 tane tekerlekli sandalye alacağını bildirdi. Merkez Mahallesi Muhtarı Doğan Güneş ve eşi bu konuda bana en büyük desteği verenlerÇocuklarımız yatalak oldukları için en büyük ihtiyaçları bez, iç çamaşırı ve pijama oluyor. Ben vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını ve yardım kampanyamıza destek olmalarını istiyorum. Bir hafta sonra toplanan yardımlar Ankara’ya ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak. O zaman kadar yardım etmek isteyen vatandaşlar yardım edecekleri ürünleri muhtarlığa getirebilirler” dedi.
Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim yeni bir yardım kampanyası başlatarak, Yetimlere yardım elini uzattı.

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim Suriye’de anne babasını kaybetmiş ve ağır yara almış çocuklar için yardım kampanyası başlattı.

TEKERLEKL,İ SANDALYE İLE DESTEK OLDULAR

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’in yardım çağrısına duyarsız kalamayan Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat 2 tane, GÖLASDER ve Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Gürel Kumculuk sahibi Naim Gürel 1 tane ve Değirmendere Yalı Mahallesi sakinlerinden ve Nuran Zaim’in yakın dostlarından bir aile 15 tane tekerlekli sandalye alarak kampanyaya destek verdiler.

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim başlattığı kampanyanın görmüş olduğu ilgiden mutlu olduğunu dile getirdi “Suriyeli Kimsesiz Çocuklar için yardım kampanyası başlattık.  Bu güne kadar kimin ihtiyacı varsa her zaman destek olmaya çalıştım. Hem kendim hem de başlattığım yardım kampanyaları ile ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalıştım. Suriye’de savaşta anne babasını kaybetmiş kendisi de ağır yaralar almış çocuklar var. Ciddi derecede bakıma muhtaçlar. Bana fotoğraflarını gönderdiler içim parçalandı. Şu anda Ankara’da bir Profesör doktor tedavilerini üstlendi. Bizim amacımızda çocukların diğer ihtiyaçlarını karşılamak, destek olmak. Başlattığım kampanya çok güzel ilgi gördü. Daha bir kaç gün olmasına karşın Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Naim Gürel kampanyamıza destek oldular ve tekerlekli sandalye yardımında bulundular. Yine çok sevdiğim mahalle sakinlerimden bir aile yardım kampanyama destek olmak istediğini söyledi ve tam 15 tane tekerlekli sandalye alacağını bildirdi. Merkez Mahallesi Muhtarı Doğan Güneş ve eşi bu konuda bana en büyük desteği verenlerÇocuklarımız yatalak oldukları için en büyük ihtiyaçları bez, iç çamaşırı ve pijama oluyor. Ben vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını ve yardım kampanyamıza destek olmalarını istiyorum. Bir hafta sonra toplanan yardımlar Ankara’ya ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak. O zaman kadar yardım etmek isteyen vatandaşlar yardım edecekleri ürünleri muhtarlığa getirebilirler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.