SURİYELİ İŞÇİYE ELEKTRİK ÇARPTI

04.04.2018 - 12:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SURİYELİ İŞÇİYE ELEKTRİK ÇARPTI

Suriyeli inşaat işçisi Musab Salih' çalıştığı inşaatta elektrik çarptı.

İhsaniye Çiftlik Mahallesinde bulunan bir apartman inşaatında çalışan Suriyeli işçi Musab Salih , yük asansöründen malzeme indirdiği esnada elektrik akımına kapılarak yaralandı. İnşaata çalışan diğer işçilerin haber vermesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İnşaatın merdivenlerinin bulunmaması nedeniyle olay yerine ulaşamayan sağlık ekipleri durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekiplerinin çalışması ile işçi sedyeye konularak aşağıya indirildikten sonra ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.   HABER: ENES AZMAK  
Suriyeli inşaat işçisi Musab Salih' çalıştığı inşaatta elektrik çarptı.

İhsaniye Çiftlik Mahallesinde bulunan bir apartman inşaatında çalışan Suriyeli işçi Musab Salih , yük asansöründen malzeme indirdiği esnada elektrik akımına kapılarak yaralandı. İnşaata çalışan diğer işçilerin haber vermesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İnşaatın merdivenlerinin bulunmaması nedeniyle olay yerine ulaşamayan sağlık ekipleri durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekiplerinin çalışması ile işçi sedyeye konularak aşağıya indirildikten sonra ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

HABER: ENES AZMAK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.