LASTİK İŞ

SURİYELİLERE RAMAZAN PAKETİ DAĞITILDI

12.06.2017 - 10:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SURİYELİLERE RAMAZAN PAKETİ DAĞITILDI

Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 200 ramazan paketini Suriyelilere dağıttı.

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, Başbakanlık AFAD Başkanlığının İlimize gönderdiği ramazan paketlerini ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere dağıttı. Göç İdaresinden alınan ilçe Suriyeli nüfuslarına göre paylaştırılan paketler, İlçe Kaymakamlıkları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlükleri ile koordineli şekilde mültecilere ulaştırıldı.
Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 200 ramazan paketini Suriyelilere dağıttı.

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, Başbakanlık AFAD Başkanlığının İlimize gönderdiği ramazan paketlerini ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere dağıttı.

Göç İdaresinden alınan ilçe Suriyeli nüfuslarına göre paylaştırılan paketler, İlçe Kaymakamlıkları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlükleri ile koordineli şekilde mültecilere ulaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.