LASTİK İŞ
ismail

SÜRÜCÜLERE YANGIN EĞİTİMİ

Kocaeli 05.11.2016 - 08:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SÜRÜCÜLERE YANGIN EĞİTİMİ

Büyükşehir, toplu taşıma sürücülerine yangın eğitimi verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’nın eğitim birimi tarafından planlanan ve Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi Eğitim Birimi tarafından teorik-uygulamalı olarak verilen toplu taşıma sürücülerine yönelik “Yangın Güvenliği ve Söndürme Uygulamaları” eğitimi gerçekleştirildi.   TEORİK VE UYGULAMALI Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma sürücülerine, sürücü eğitimleri kapsamında “Yangın Güvenliği ve Söndürme Uygulamaları” eğitimi verilmeye başlandı. Teorik ve uygulamalı olarak verilen eğitimde sürücülere yangın ve yangını oluşturan unsurlar, araç içi yangın risk unsurları, yangın tüpü kullanımı konuları anlatıldı.   GERÇEK ALEVLERE KARŞI Eğitimin teorik kısmı fuar içindeki Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilirken, uygulamalı kısmı İtfaiye eğitim merkezinde gerçekleştirildi. Eğitimde yangın çeşitleri ve yangın tüpleri konularında bilgiler aktarıldı. Uygulama da sürücülere sahada gerçek alevlere yangın tüpüyle söndürme deneyimi yaşatıldı.   SÜRÜCÜLER MEMNUN Sürücülerin eğitimi önemsediği ve katılımın yüksek olduğu görüldü. Bu gibi eğitimlerin devam etmesini isteyen sürücüler artık araçta ya da günlük hayatlarında yangın ile karşı karşıya kaldıklarında neler yapmaları konusunda daha bilinçli olduklarını ifade etti.  
Büyükşehir, toplu taşıma sürücülerine yangın eğitimi verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’nın eğitim birimi tarafından planlanan ve Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi Eğitim Birimi tarafından teorik-uygulamalı olarak verilen toplu taşıma sürücülerine yönelik “Yangın Güvenliği ve Söndürme Uygulamaları” eğitimi gerçekleştirildi.

 

TEORİK VE UYGULAMALI

Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma sürücülerine, sürücü eğitimleri kapsamında “Yangın Güvenliği ve Söndürme Uygulamaları” eğitimi verilmeye başlandı. Teorik ve uygulamalı olarak verilen eğitimde sürücülere yangın ve yangını oluşturan unsurlar, araç içi yangın risk unsurları, yangın tüpü kullanımı konuları anlatıldı.

 

GERÇEK ALEVLERE KARŞI

Eğitimin teorik kısmı fuar içindeki Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilirken, uygulamalı kısmı İtfaiye eğitim merkezinde gerçekleştirildi. Eğitimde yangın çeşitleri ve yangın tüpleri konularında bilgiler aktarıldı. Uygulama da sürücülere sahada gerçek alevlere yangın tüpüyle söndürme deneyimi yaşatıldı.

 

SÜRÜCÜLER MEMNUN

Sürücülerin eğitimi önemsediği ve katılımın yüksek olduğu görüldü. Bu gibi eğitimlerin devam etmesini isteyen sürücüler artık araçta ya da günlük hayatlarında yangın ile karşı karşıya kaldıklarında neler yapmaları konusunda daha bilinçli olduklarını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.