LASTİK İŞ
ismail

SUYUR YAŞAMINI KAYBETTİ

Gölcük 05.08.2018 - 21:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SUYUR YAŞAMINI KAYBETTİ

Serinlemek amacıyla arkadaşları ile birlikte denize giren Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğrencisi Ramazan Süyür, bir süre sonra dalgaların arasında gözden kayboldu. Yapılan araştırma sonucu Suyur'un cenazesi 15 metre açıkta bulundu.Suyur'un vefatı sevenlerini ve yakınlarını yasa boğduç

Bağırganlı ve Seyrek plajları arasında kalan bölgedeki Küçük Koy mevkiinde meydana geldi. Serinlemek amacıyla arkadaşları ile birlikte denize giren Ramazan Süyür, bir süre sonra dalgaların arasında gözden kayboldu. Ramazan Süyür'ü göremeyen arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine itfaiyeye bağlı Kocaeli Su Kazalarını Önleme Merkezi(KOSKEM), Jandarma ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine hızla gelen KOSKEM ekipleri, yüzey taraması yapmalarının ardından dalgıçlar ile su altında arama çalışmasına başladı. Dalgıçların yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından kıyıdan yaklaşık 15 metre açıkta ve 2.5 metre derinlikte Ramazan Süyür'ün cansız bedenine ulaşıldı. Süyür'ün cenazesi  kıyıya çıkartıldıktan sonra Kandıra Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Jandarma boğulma olayıyla ilgili soruşturma başlattı. Orta Camiinden kaldırılacak Genç yaşta talihsiz ölümüyle sevenlerini ve Gölcük'ü yasa boğan Ramazan Süyür'ün cenazesi bugün Dumlupınar Mahallesi Orta Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Yeni Gölcük GAzetesi olarak merhuma rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.  
Serinlemek amacıyla arkadaşları ile birlikte denize giren Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğrencisi Ramazan Süyür, bir süre sonra dalgaların arasında gözden kayboldu. Yapılan araştırma sonucu Suyur'un cenazesi 15 metre açıkta bulundu.Suyur'un vefatı sevenlerini ve yakınlarını yasa boğduç

Bağırganlı ve Seyrek plajları arasında kalan bölgedeki Küçük Koy mevkiinde meydana geldi. Serinlemek amacıyla arkadaşları ile birlikte denize giren Ramazan Süyür, bir süre sonra dalgaların arasında gözden kayboldu.

Ramazan Süyür'ü göremeyen arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine itfaiyeye bağlı Kocaeli Su Kazalarını Önleme Merkezi(KOSKEM), Jandarma ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine hızla gelen KOSKEM ekipleri, yüzey taraması yapmalarının ardından dalgıçlar ile su altında arama çalışmasına başladı.

Dalgıçların yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından kıyıdan yaklaşık 15 metre açıkta ve 2.5 metre derinlikte Ramazan Süyür'ün cansız bedenine ulaşıldı. Süyür'ün cenazesi  kıyıya çıkartıldıktan sonra Kandıra Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Jandarma boğulma olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

Orta Camiinden kaldırılacak

Genç yaşta talihsiz ölümüyle sevenlerini ve Gölcük'ü yasa boğan Ramazan Süyür'ün cenazesi bugün Dumlupınar Mahallesi Orta Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Yeni Gölcük GAzetesi olarak merhuma rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.