TIR ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Gündem 04.08.2017 - 12:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TIR ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Gebze TEM'de yaşanan ve 6 kişinin hayatını kaybettiği zincirleme kazada, kazaya sebep olduğu iddia edilen TIR şoförü Ziver Aktaş tutuklandı

Kazaya neden olan TIR sürücüsü Ziver Aktaş, jandarma tarafından gözaltına alınmıştı. Aşırı hız yaptığı ileri sürülen şoför Ziver Aktaş ifadesinde, TEM Otoyolu Osmangazi Köprüsü bağlantı yoluna doğru yaklaşırken bir aracın önüne geçtiğini, çarpmamak için direksiyonunu kırınca kontrolü yitirip karşı şeride geçerek kazaya neden olduğunu iddia etti. Ziver Aktaş, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Ziver Aktaş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.   BİR AİLE YOK OLMUŞTU Kaza geçtiğimiz 2 Ağustos Çarşamba günü 19.45 sıralarında, TEM Otoyolu Gebze Muallimköy mevkiinde meydana gelmişti. Ankara istikametine giden 33 F 4537 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek UHMY63 Almanya plakalı minibüse, ardından da 34 MGY 4537 plakalı otomobile ve BL97566 İsveç plakalı otomobile çarptı. Kaza nedeniyle hem İstanbul, hem de Ankara istikameti ulaşıma kapanmıştı. Kaza nedeniyle çok sayıda 112 Acil ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edilmişti. Kazada minibüste bulunan Adnan, Fatma, Melisa, Müslüm, Yakup ve Yusuf Erdoğan yaşamlarını kaybederken, 3 kişi ise yaralanmıştı.
Gebze TEM'de yaşanan ve 6 kişinin hayatını kaybettiği zincirleme kazada, kazaya sebep olduğu iddia edilen TIR şoförü Ziver Aktaş tutuklandı

Kazaya neden olan TIR sürücüsü Ziver Aktaş, jandarma tarafından gözaltına alınmıştı. Aşırı hız yaptığı ileri sürülen şoför Ziver Aktaş ifadesinde, TEM Otoyolu Osmangazi Köprüsü bağlantı yoluna doğru yaklaşırken bir aracın önüne geçtiğini, çarpmamak için direksiyonunu kırınca kontrolü yitirip karşı şeride geçerek kazaya neden olduğunu iddia etti. Ziver Aktaş, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Ziver Aktaş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

BİR AİLE YOK OLMUŞTU

Kaza geçtiğimiz 2 Ağustos Çarşamba günü 19.45 sıralarında, TEM Otoyolu Gebze Muallimköy mevkiinde meydana gelmişti. Ankara istikametine giden 33 F 4537 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek UHMY63 Almanya plakalı minibüse, ardından da 34 MGY 4537 plakalı otomobile ve BL97566 İsveç plakalı otomobile çarptı. Kaza nedeniyle hem İstanbul, hem de Ankara istikameti ulaşıma kapanmıştı. Kaza nedeniyle çok sayıda 112 Acil ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edilmişti. Kazada minibüste bulunan Adnan, Fatma, Melisa, Müslüm, Yakup ve Yusuf Erdoğan yaşamlarını kaybederken, 3 kişi ise yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.