LASTİK İŞ

TABLET İHALESİ YAPILDI

Eğitim 08.08.2015 - 09:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TABLET İHALESİ YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl öğrencilere dağıtılacak 27 bin 180 adet tablet bilgisayar için alım ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2009 yılından itibaren öğrencilere tablet dağıtım hizmeti sunuyor. Türkiye’ye örnek çalışma kapsamında bu sene öğrencilere dağıtılmak üzere alınacak 27 bin 180 tablet bilgisayar için alım ihalesi yapıldı.   EN DÜŞÜK TEKLİF CASPER BİLGİSAYARDAN Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından dağıtılacak tablet bilgisayarlar için geçtiğimiz yılkı ihaleyi de kazanan Casper Bilgisayar, bu yılki ihalede en düşük teklifi veren firma oldu. Yaklaşık maliyeti 7 milyon 78 bin 100 TL olarak belirlenen ihaleye 2 firma katıldı. Casper Bilgisayar Sistemleri A.Ş. 14 milyon 893 bin 824 TL; Telpa Telekomünikasyon A.Ş. 16 milyon 851 bin 600 TL teklif verdi.   YENİ NESİL TEKNOLOJİYE UYUM İhale komisyonu tarafından yapılacak değerlendirme sonrası belirlenecek yüklenici firma, sözleşmenin imzalanmasıyla tablet bilgisayarları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenecek olan isim listesine göre dağıtımını yapacak. Tablet bilgisayarlar öğrencilerin yeni nesil teknolojiye uyum sağlamaları açısından büyük önem taşıyor.   105 GÜN İÇERİSİNDE TESLİM EDİLECEK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleştirilen ihale sonucunda satın alınan tablet bilgisayarların yüklenici firma tarafından sözleşme imzalanmasından sonraki 105 gün içerisinde öğrencilere dağıtılması isteniyor.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl öğrencilere dağıtılacak 27 bin 180 adet tablet bilgisayar için alım ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2009 yılından itibaren öğrencilere tablet dağıtım hizmeti sunuyor. Türkiye’ye örnek çalışma kapsamında bu sene öğrencilere dağıtılmak üzere alınacak 27 bin 180 tablet bilgisayar için alım ihalesi yapıldı.

 

EN DÜŞÜK TEKLİF CASPER BİLGİSAYARDAN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından dağıtılacak tablet bilgisayarlar için geçtiğimiz yılkı ihaleyi de kazanan Casper Bilgisayar, bu yılki ihalede en düşük teklifi veren firma oldu. Yaklaşık maliyeti 7 milyon 78 bin 100 TL olarak belirlenen ihaleye 2 firma katıldı. Casper Bilgisayar Sistemleri A.Ş. 14 milyon 893 bin 824 TL; Telpa Telekomünikasyon A.Ş. 16 milyon 851 bin 600 TL teklif verdi.

 

YENİ NESİL TEKNOLOJİYE UYUM

İhale komisyonu tarafından yapılacak değerlendirme sonrası belirlenecek yüklenici firma, sözleşmenin imzalanmasıyla tablet bilgisayarları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenecek olan isim listesine göre dağıtımını yapacak. Tablet bilgisayarlar öğrencilerin yeni nesil teknolojiye uyum sağlamaları açısından büyük önem taşıyor.

 

105 GÜN İÇERİSİNDE TESLİM EDİLECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda gerçekleştirilen ihale sonucunda satın alınan tablet bilgisayarların yüklenici firma tarafından sözleşme imzalanmasından sonraki 105 gün içerisinde öğrencilere dağıtılması isteniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.