TACETTİN DEĞER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

03.04.2018 - 18:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TACETTİN DEĞER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İzmit Ömerağa Mahallesinde ikamet eden Kocaeli Barosu eski başkanlarından olan Avukat Tacettin Değer, tedavi gördüğü hastanede yaşamın yitirdi. Değer’in cenazesi Kocaeli Adliyesi önünde düzenlenen törenin ardından kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

İzmit Ömerağa Mahallesi Fevzi Baba Sokak adresinde ikamet eden Kocaeli Barosu eski başkanlarından olan Avukat Tacettin Değer (84) tedavi gördüğü hastanede yaşamın yitirdi. Emekli öğretmen Cavide Engin Değer ile evli olan ve Avukat Başar Değer, Kimya Mühendisi Zeynep Değer, İşletmeci Zeycan Kayırıcı’nın babaları olan Değer, 1980-1984 yılları arasında Kocaeli Barosu Başkanlığı görevini sürdürmüştü. Avukat Tacettin Değer yaklaşık 4 ay önce zaatürre nedeniyle Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Hepimizin kalbinde yer edinmiş büyüğümüzdür Avukat Tacettin Değer için, Kocaeli Adliyesi önünde tören düzenlendi. Törene Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, başsavcı vekili Erdal Yüce, Adalet Komisyon başkanı Muhiddin Paça, Baro Başkanı Sertif Gökçe ve yönetimi ile birlikte avukatlar ve yakınları katıldı. Adliye önünde konuşma yapan Baro Başkanı Avukat Sertif Gökçe, “Soy ismi kadar değerli önemli bir değerli ismi yitirmenin acısını yaşıyoruz. Uzun yıllar görev yaptığı Kocaeli Adliyesi önünde toplandık. Mütevazi kişiliği, yardım severliği, dostluğu ile hepimizin kalbinde yer edinmiş büyüğümüzdür. Bütün gençlere örnektir. 1980-84 arasında baromuza başkanlık yaptı. Bugüne kadar Baromuzun kurumsal kimliğine ciddi katkısı oldu. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesinin hukuk camiasının başı sağ olsun’’ dedi.
İzmit Ömerağa Mahallesinde ikamet eden Kocaeli Barosu eski başkanlarından olan Avukat Tacettin Değer, tedavi gördüğü hastanede yaşamın yitirdi. Değer’in cenazesi Kocaeli Adliyesi önünde düzenlenen törenin ardından kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

İzmit Ömerağa Mahallesi Fevzi Baba Sokak adresinde ikamet eden Kocaeli Barosu eski başkanlarından olan Avukat Tacettin Değer (84) tedavi gördüğü hastanede yaşamın yitirdi. Emekli öğretmen Cavide Engin Değer ile evli olan ve Avukat Başar Değer, Kimya Mühendisi Zeynep Değer, İşletmeci Zeycan Kayırıcı’nın babaları olan Değer, 1980-1984 yılları arasında Kocaeli Barosu Başkanlığı görevini sürdürmüştü. Avukat Tacettin Değer yaklaşık 4 ay önce zaatürre nedeniyle Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Hepimizin kalbinde yer edinmiş büyüğümüzdür

Avukat Tacettin Değer için, Kocaeli Adliyesi önünde tören düzenlendi. Törene Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, başsavcı vekili Erdal Yüce, Adalet Komisyon başkanı Muhiddin Paça, Baro Başkanı Sertif Gökçe ve yönetimi ile birlikte avukatlar ve yakınları katıldı. Adliye önünde konuşma yapan Baro Başkanı Avukat Sertif Gökçe, “Soy ismi kadar değerli önemli bir değerli ismi yitirmenin acısını yaşıyoruz. Uzun yıllar görev yaptığı Kocaeli Adliyesi önünde toplandık. Mütevazi kişiliği, yardım severliği, dostluğu ile hepimizin kalbinde yer edinmiş büyüğümüzdür. Bütün gençlere örnektir. 1980-84 arasında baromuza başkanlık yaptı. Bugüne kadar Baromuzun kurumsal kimliğine ciddi katkısı oldu. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesinin hukuk camiasının başı sağ olsun’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.