TACİZCİ TUTUKLANDI

Kocaeli 09.08.2018 - 12:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TACİZCİ TUTUKLANDI

İlçemizde bir kargo şirketinde çalışan T.D Piyale paşa Mahallesinde ve Şehitler mahallesinde cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile gözaltına alınan T.D çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Emniyetin verdiği bilgiye göre  Piyale Paşa mahallesinde bir bayan cinsel tacize uğradığını iddia ederek İlçemizde bir kargo şirketinde çalıştığı iddia edilen T.D hakkında şikayette  bulundu. İddiaya göre olay şöyle gelişti. Piyale paşa mahallesinde bir apartmana giden kargo çalışanı kapıyı çaldı. Kapıyı açan bayan kargo çalışanına kimi aradığını sordu. Bu sırada hareketlerinden şüphelenerek kovdu ve karakola şikayete gitti. Şikayet sırasında Şehitler Mahallesinde oturan başka bir bayanda aynı şikayetten karakola gelerek kargo çalışanı hakkında şikayette bulundu.   Göz altına alına  T. D emnyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.d tutuklanark cezaevine gönderildi.
İlçemizde bir kargo şirketinde çalışan T.D Piyale paşa Mahallesinde ve Şehitler mahallesinde cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile gözaltına alınan T.D çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Emniyetin verdiği bilgiye göre  Piyale Paşa mahallesinde bir bayan cinsel tacize uğradığını iddia ederek İlçemizde bir kargo şirketinde çalıştığı iddia edilen T.D hakkında şikayette  bulundu.

İddiaya göre olay şöyle gelişti. Piyale paşa mahallesinde bir apartmana giden kargo çalışanı kapıyı çaldı. Kapıyı açan bayan kargo çalışanına kimi aradığını sordu. Bu sırada hareketlerinden şüphelenerek kovdu ve karakola şikayete gitti. Şikayet sırasında Şehitler Mahallesinde oturan başka bir bayanda aynı şikayetten karakola gelerek kargo çalışanı hakkında şikayette bulundu.

 

Göz altına alına  T. D emnyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.d tutuklanark cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.