TAEKWONDOCULAR KONYA’DA

Spor 06.10.2016 - 17:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TAEKWONDOCULAR KONYA’DA

Gölcük Belediyespor Taekwondo takımı 7-11 Ekim tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan Gençler Türkiye Taekwondo şampiyonasında İlimizi ve Gölcük Belediyespor Kulübünü 4 sporcuyla temsil edecek.

GÖLCÜK BELEDİYESPOR  HEDEF DERECEYLE DÖNMEK 7-11 Ekim tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda, Gölcük Belediye Spor Kulübü 4 sporcu ile  İlçeyi ve İlimizi önceden olduğu gibi başarılı bir şekilde temsill ederek, en iyi derecelerle geri dönmenin planlarını yapıyor. Gölcük Belediyespor antrenörleri Zabit Pustu yönetiminde turnuvaya düzenli ve sıkı bir çalışma disiplini içerisinde, en hazır şekilde yola çıktılar ve kürsü dereceleri el etmek için gereken mücadeleyi verecekler.   Konya Selçuklu Üniversitesi Kampüs spor salonunda yapılacak olan turnuvada 1. olan sporcular Kanada’da yapılacak olan Dünya şampiyonasına gitmeye hak kazanacak. Bu anlamda 55 kiloda Songül Nur Boğaz, 45 kiloda Sercan Celil yaşar, 63 kiloda Ayşe Nur Uçar, 68 kiloda Turgut Narın ringe çıkacak. Kocaeli’yi ve Gölcük’ümüzü gururlandırmak için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyleyen sporcular, hedef bu şampiyonadan da madalyalarla dönmek amacıyla sonuna kadar mücadele vereceklerini, Kanada’da düzenlenecek olan dünya şampiyonası biletini elde etmek için de ekstra bir moralle buna önem vereceklerini dile getirdiler.
Gölcük Belediyespor Taekwondo takımı 7-11 Ekim tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan Gençler Türkiye Taekwondo şampiyonasında İlimizi ve Gölcük Belediyespor Kulübünü 4 sporcuyla temsil edecek.

GÖLCÜK BELEDİYESPOR 

HEDEF DERECEYLE DÖNMEK

7-11 Ekim tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda, Gölcük Belediye Spor Kulübü 4 sporcu ile  İlçeyi ve İlimizi önceden olduğu gibi başarılı bir şekilde temsill ederek, en iyi derecelerle geri dönmenin planlarını yapıyor. Gölcük Belediyespor antrenörleri Zabit Pustu yönetiminde turnuvaya düzenli ve sıkı bir çalışma disiplini içerisinde, en hazır şekilde yola çıktılar ve kürsü dereceleri el etmek için gereken mücadeleyi verecekler.

 

Konya Selçuklu Üniversitesi Kampüs spor salonunda yapılacak olan turnuvada 1. olan sporcular Kanada’da yapılacak olan Dünya şampiyonasına gitmeye hak kazanacak. Bu anlamda 55 kiloda Songül Nur Boğaz, 45 kiloda Sercan Celil yaşar, 63 kiloda Ayşe Nur Uçar, 68 kiloda Turgut Narın ringe çıkacak. Kocaeli’yi ve Gölcük’ümüzü gururlandırmak için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyleyen sporcular, hedef bu şampiyonadan da madalyalarla dönmek amacıyla sonuna kadar mücadele vereceklerini, Kanada’da düzenlenecek olan dünya şampiyonası biletini elde etmek için de ekstra bir moralle buna önem vereceklerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.