LASTİK İŞ
ismail

TAKI TASARIM SEMPOZYUMU BAŞARIYLA TAMAMLANDI

24.04.2017 - 13:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TAKI TASARIM SEMPOZYUMU BAŞARIYLA TAMAMLANDI

2. Gölcük Belediyesi Uygulamalı Takı Tasarım Sempozyumu ve Sergisi, Değirmendere Sanat Galerisi'nde yapılan sergi tamamlandı. Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ise, “Sanat bir kent için en önemli unsurlardan biri. Bu proje Gölcük'teki halkımızın estetik kültürünün artmasını sağlayabilecek bir projedir. Bu projeden dolayı Kocaeli Üniversitemize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

2.Gölcük Belediyesi Uygulamalı Takı Tasarım Sempozyumu ve Sergisi, Değirmendere Sanat Galerisi'nde gerçekleştirilen sergi ile son buldu. Sempozyumun kapanış programına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Poyraz Gürson, Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Naim Gürel,  Proje Yürütücüsü KOÜ Değirmendere Ali Özbay MYO El Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mine Can, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci, sanatçılar, öğrenciler ve sanat sever davetliler katılım gösterdi. ÖNEMLİ SANATÇILARA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK Programda ilk olarak konuşma yapan Yrd. Doç. Dr. Mine Can, "Bugün burada gerçekleştirdiğimiz 2. Gölcük Uygulamalı Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Sempozyumu' muzun Onursal Başkanlığını Kocaeli Üniversitemizin Değerli Rektörü olan Prf. Dr. Sadettin Hülagü ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş'e teşekkürlerimi sunuyorum. Sempozyumumuz gerçekten çok önemli ve birbirinden önemli sanatçılara ev sahipliği yapıyor. Bu sempozyumun Gölcük'e önemli değer katmaya devam edecek” dedi.  ÖRNEK PROJE Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci Gölcük Vizyon 2023'ün örnek bir proje olduğunu söyleyerek, “Kocaeli Üniversitesi ve Kent Konseyi ile birlikte yaptığımız Gölcük Vizyon 2023 projesi aslında hem Kocaeli için hem de ülkemiz için örnek bir proje oldu. Bu proje başarılı bir şekilde ve kendini geliştirerek ilerliyor. Önümüzde ki yıl Uluslar arası yaparız” dedi. KENTİMİZ İÇİN ÖNEMLİ Projenin ilçeye sağladığı katkılardan bahseden Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ise, “Sanat bir kent için en önemli unsurlardan biri. Bu proje Gölcük'teki halkımızın estetik kültürünün artmasını sağlayabilecek bir projedir. Bu projeden dolayı Kocaeli Üniversitemize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. ULUSLAR ARASI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Gölcük adına yapılan güzel etkinlikler var. çalışmalar var. Bu yapılan çalışmalar birlikteliğin sonucu. Üniversitemiz, belediyemiz ilgili kurumlarla iyi sonuç alıyor.  Gölcük bir pırlantada neden marka olmasın. Neden bir isim olmasın. Bu sempozyumu önümüzdeki yıl Uluslar Arası yapmamız lazım. Bunu yaptığımızda Gölcük'ün marka kent olduğunu her yerde dolu dolu hissederiz. etkinliğin oluşmasına emek veren tüm paydaşlara teşekkür ediyorum” dedi. Kapanış programında yapılan protokol konuşmaların ardından emeği geçen ve katkı sağlayanlara teşekkür belgeleri verildi.
2. Gölcük Belediyesi Uygulamalı Takı Tasarım Sempozyumu ve Sergisi, Değirmendere Sanat Galerisi'nde yapılan sergi tamamlandı. Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ise, “Sanat bir kent için en önemli unsurlardan biri. Bu proje Gölcük'teki halkımızın estetik kültürünün artmasını sağlayabilecek bir projedir. Bu projeden dolayı Kocaeli Üniversitemize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

2.Gölcük Belediyesi Uygulamalı Takı Tasarım Sempozyumu ve Sergisi, Değirmendere Sanat Galerisi'nde gerçekleştirilen sergi ile son buldu. Sempozyumun kapanış programına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Poyraz Gürson, Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Naim Gürel,  Proje Yürütücüsü KOÜ Değirmendere Ali Özbay MYO El Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mine Can, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci, sanatçılar, öğrenciler ve sanat sever davetliler katılım gösterdi.

ÖNEMLİ SANATÇILARA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK
Programda ilk olarak konuşma yapan Yrd. Doç. Dr. Mine Can, "Bugün burada gerçekleştirdiğimiz 2. Gölcük Uygulamalı Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Sempozyumu' muzun Onursal Başkanlığını Kocaeli Üniversitemizin Değerli Rektörü olan Prf. Dr. Sadettin Hülagü ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş'e teşekkürlerimi sunuyorum. Sempozyumumuz gerçekten çok önemli ve birbirinden önemli sanatçılara ev sahipliği yapıyor. Bu sempozyumun Gölcük'e önemli değer katmaya devam edecek” dedi. 
ÖRNEK PROJE
Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci Gölcük Vizyon 2023'ün örnek bir proje olduğunu söyleyerek, “Kocaeli Üniversitesi ve Kent Konseyi ile birlikte yaptığımız Gölcük Vizyon 2023 projesi aslında hem Kocaeli için hem de ülkemiz için örnek bir proje oldu. Bu proje başarılı bir şekilde ve kendini geliştirerek ilerliyor. Önümüzde ki yıl Uluslar arası yaparız” dedi.
KENTİMİZ İÇİN ÖNEMLİ
Projenin ilçeye sağladığı katkılardan bahseden Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk ise, “Sanat bir kent için en önemli unsurlardan biri. Bu proje Gölcük'teki halkımızın estetik kültürünün artmasını sağlayabilecek bir projedir. Bu projeden dolayı Kocaeli Üniversitemize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ULUSLAR ARASI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Gölcük adına yapılan güzel etkinlikler var. çalışmalar var. Bu yapılan çalışmalar birlikteliğin sonucu. Üniversitemiz, belediyemiz ilgili kurumlarla iyi sonuç alıyor.  Gölcük bir pırlantada neden marka olmasın. Neden bir isim olmasın. Bu sempozyumu önümüzdeki yıl Uluslar Arası yapmamız lazım. Bunu yaptığımızda Gölcük'ün marka kent olduğunu her yerde dolu dolu hissederiz. etkinliğin oluşmasına emek veren tüm paydaşlara teşekkür ediyorum” dedi.
Kapanış programında yapılan protokol konuşmaların ardından emeği geçen ve katkı sağlayanlara teşekkür belgeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.