LASTİK İŞ

TAKSİLER DEZENFEKTE EDİLDİ

Gölcük 21.03.2020 - 16:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TAKSİLER DEZENFEKTE EDİLDİ

Korona virüsü ile mücadele kapsamında, Gölcük Belediyesi ekipleri, kent de ulaşım hizmeti veren ticari taksileri de dezenfekte etti.

Gölcük Belediyesi'nin kent genelinde yürütüüğü dezenfekte çalışmalrında bugün de ticari taksiler dezenfete edildi.  Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Korona Virüs’le topyekün mücadele için aldığımız tedbirler kapsamında, taksilerin ve taksi duraklarının dezenfektasyonunu Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri tarafından yapıldığını söyldi. Başkan Sezer ".Bunun yanında; dezenfektasyonun her gün, gerektiğinde günde bir kaç defa yapılması için, taksici esnafımızla bir araya gelerek, gerekli eğitimi uzman personelimizle verdik. Taksilerin günlük dezenfekte edilmesi yanında, maske kullanılması, yolculara el dezenfektasyonu için sıvı dezenfektan ya da kolonya dökülmesi ve hijyen konusunda uyarımızı yaptık. Pülverizatör pompası, dezenfektan ve gerekli ekipman takviyesi yaparak taksilerdeki önlemlerimizi arttırdık."dedi  
Korona virüsü ile mücadele kapsamında, Gölcük Belediyesi ekipleri, kent de ulaşım hizmeti veren ticari taksileri de dezenfekte etti.

Gölcük Belediyesi'nin kent genelinde yürütüüğü dezenfekte çalışmalrında bugün de ticari taksiler dezenfete edildi. 

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Korona Virüs’le topyekün mücadele için aldığımız tedbirler kapsamında, taksilerin ve taksi duraklarının dezenfektasyonunu Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri tarafından yapıldığını söyldi.

Başkan Sezer ".Bunun yanında; dezenfektasyonun her gün, gerektiğinde günde bir kaç defa yapılması için, taksici esnafımızla bir araya gelerek, gerekli eğitimi uzman personelimizle verdik. Taksilerin günlük dezenfekte edilmesi yanında, maske kullanılması, yolculara el dezenfektasyonu için sıvı dezenfektan ya da kolonya dökülmesi ve hijyen konusunda uyarımızı yaptık. Pülverizatör pompası, dezenfektan ve gerekli ekipman takviyesi yaparak taksilerdeki önlemlerimizi arttırdık."dedi

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.