TAMAMLAYICI TIP HİZMETLERİ İZMİT'TE HİZMETE GİRDİ

Sağlık 29.01.2019 - 14:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TAMAMLAYICI TIP HİZMETLERİ İZMİT'TE HİZMETE GİRDİ

GETAT uzmanı Dr. Ahmet Kama tarafından İzmit Yenişehir Mahallesinde hizmete giren Geleneksel Tamamlayıcı Tıp hizmetleri kliniğinde hastalarını geleneksel ve tamamlayıcı tıbbın teknikleri ile iyileştiriyor.

Yaklaşık 4 yıldır Uzman Dr. Ahmet Kama İzmit Yenişehir Mahallesi, araç sokak, no:15/3 İzmit adresinde geleneksel ve tamamlayıcı tıp hizmeti açtı. Türkiye'nin değişik illerinde hizmet veren Uzm. Dr. Ahmet Kama, verdiği alana dair Rusya, Almanya ve Türkiye'den eğitimler aldı. Birçok alanda sertifikası bulunan Uzm. Dr. Ahmet Kama yurtiçi ve yurtdışında eğitim almaya devam ediyor. Geleneksel ve tamamlayıcı tıp alanında ilimizde ilk kliniği açan Kama, hastalarına en iyi hizmeti vermek için onları kliniğine bekliyor. Tamamlayıcı Tıp Hizmetleri ile ilgili bilgi veren UZM Dr. Ahmet Kama; “Daha önce kamu ve özel hastanelerde çalıştım. Memuriyet görevimden istifa ederek, kronik hastaların yanında,  sigara bağımlılarına, kilo problemlerine, ruhsal problemi olanlara, alerji problemlerine, kronik kas, sırt ve bel ağrılarına tamamlayıcı tıp ile çare buluyor. Geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları adı altında kupa terapi ( Tıbbi Hacamat ) ozon tedavisi, ağrı mezoterapisi, güzellik mezoterapisi, apiterapi (arı ve arı ürünleri ile tedavi ), fitoterapi (kronik hastalıklarda bitkisel destek tedavisi ) rezonans terapi, sağlıklı beslenme ve yaşam modeli, sigara bırakma, kilo verme, duygu durum düzenleme, alerjilerden kurtulma, lokal bölgesel ağrı tedavisi, kronik sırt, bel, boyun ağrılarını giderme tedavisi, kronik baş ağrısı ve migren tedavisi, manuel terapi gibi hizmetleri Dr. Kama, bu hizmetleri ilimize getiren ilk İsim ben oldum” dedi. Yaptığı hizmetleri anlatan Uzm. Dr. Ahmet KAMA, 'Kronik hastalıklar olan diyabet, hipertansiyon, romatizmal hastalıklar, reflü-gastrit, irritable bağırsak sendromu, bağırsak tembelliği,  kanser, migren hastalıklarına takvive destekleyici fitoterapik bitkisel meddeler veriliyor. Beslenme modelleri ve hayat tarzları değiştiriliyor. Kronik ağrıları olanlarda tıbbi hacamat, ağrı mezoterapisi, ozon terapi ile ağrıları tamamen gideriliyor. Ayrıca ozon tedavisi ile bağışıklık sistemi tamamen kuvvetlendirilip kronik hastalıklarda yaşam kalitesi arttırılıyor. Ozon terapi ile hücreler gençleşiyor, yüze ve cilde ozonlu PRP uygulanıyor. Rezonans terapi ile hastanın kolay sigara bırakması ve kolay kilo vermesi sağlanıyor. Alerjik durumlarda ve depresyon gibi duygu durum bozukluklarında rezonans terapi ile güzel sonuçlar elde ediyoruz. Tedavi süreci ise hastalığın boyutu ve hastanın durumuna göre değişiyor. UZM Dr. Ahmet Kama 1983 Iğdır doğumlu. 2008 dokuz eylül tıp fakültesi mezunu, ihtisasını KOU de tamamladı. Rusya da fitoterapi ve rezonans terapi üzerine ihtisas gördü. Türkiye' de çeşitli üniversitelerde Fitoterapi, ozonterapi, tıbbi hacamat, mezoterapi, apiterapi, rezonans terapi eğitimlerini aldı. Hala yurtdışındaki çeşitli fitoterapi kongrelerine aktif olarak katılmaktadır. Yurt içi ve yurtdışındaki tıp dergilerinde yayınlanmış onlarca makalesi bulunmaktadır.  Fahri Haner
GETAT uzmanı Dr. Ahmet Kama tarafından İzmit Yenişehir Mahallesinde hizmete giren Geleneksel Tamamlayıcı Tıp hizmetleri kliniğinde hastalarını geleneksel ve tamamlayıcı tıbbın teknikleri ile iyileştiriyor.

Yaklaşık 4 yıldır Uzman Dr. Ahmet Kama İzmit Yenişehir Mahallesi, araç sokak, no:15/3 İzmit adresinde geleneksel ve tamamlayıcı tıp hizmeti açtı. Türkiye'nin değişik illerinde hizmet veren Uzm. Dr. Ahmet Kama, verdiği alana dair Rusya, Almanya ve Türkiye'den eğitimler aldı. Birçok alanda sertifikası bulunan Uzm. Dr. Ahmet Kama yurtiçi ve yurtdışında eğitim almaya devam ediyor. Geleneksel ve tamamlayıcı tıp alanında ilimizde ilk kliniği açan Kama, hastalarına en iyi hizmeti vermek için onları kliniğine bekliyor.
Tamamlayıcı Tıp Hizmetleri ile ilgili bilgi veren UZM Dr. Ahmet Kama; “Daha önce kamu ve özel hastanelerde çalıştım. Memuriyet görevimden istifa ederek, kronik hastaların yanında,  sigara bağımlılarına, kilo problemlerine, ruhsal problemi olanlara, alerji problemlerine, kronik kas, sırt ve bel ağrılarına tamamlayıcı tıp ile çare buluyor. Geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları adı altında kupa terapi ( Tıbbi Hacamat ) ozon tedavisi, ağrı mezoterapisi, güzellik mezoterapisi, apiterapi (arı ve arı ürünleri ile tedavi ), fitoterapi (kronik hastalıklarda bitkisel destek tedavisi ) rezonans terapi, sağlıklı beslenme ve yaşam modeli, sigara bırakma, kilo verme, duygu durum düzenleme, alerjilerden kurtulma, lokal bölgesel ağrı tedavisi, kronik sırt, bel, boyun ağrılarını giderme tedavisi, kronik baş ağrısı ve migren tedavisi, manuel terapi gibi hizmetleri Dr. Kama, bu hizmetleri ilimize getiren ilk İsim ben oldum” dedi.
Yaptığı hizmetleri anlatan Uzm. Dr. Ahmet KAMA, 'Kronik hastalıklar olan diyabet, hipertansiyon, romatizmal hastalıklar, reflü-gastrit, irritable bağırsak sendromu, bağırsak tembelliği,  kanser, migren hastalıklarına takvive destekleyici fitoterapik bitkisel meddeler veriliyor. Beslenme modelleri ve hayat tarzları değiştiriliyor. Kronik ağrıları olanlarda tıbbi hacamat, ağrı mezoterapisi, ozon terapi ile ağrıları tamamen gideriliyor. Ayrıca ozon tedavisi ile bağışıklık sistemi tamamen kuvvetlendirilip kronik hastalıklarda yaşam kalitesi arttırılıyor. Ozon terapi ile hücreler gençleşiyor, yüze ve cilde ozonlu PRP uygulanıyor. Rezonans terapi ile hastanın kolay sigara bırakması ve kolay kilo vermesi sağlanıyor. Alerjik durumlarda ve depresyon gibi duygu durum bozukluklarında rezonans terapi ile güzel sonuçlar elde ediyoruz. Tedavi süreci ise hastalığın boyutu ve hastanın durumuna göre değişiyor.
UZM Dr. Ahmet Kama 1983 Iğdır doğumlu. 2008 dokuz eylül tıp fakültesi mezunu, ihtisasını KOU de tamamladı. Rusya da fitoterapi ve rezonans terapi üzerine ihtisas gördü. Türkiye' de çeşitli üniversitelerde Fitoterapi, ozonterapi, tıbbi hacamat, mezoterapi, apiterapi, rezonans terapi eğitimlerini aldı. Hala yurtdışındaki çeşitli fitoterapi kongrelerine aktif olarak katılmaktadır. Yurt içi ve yurtdışındaki tıp dergilerinde yayınlanmış onlarca makalesi bulunmaktadır. 
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.