TANGO VE VALS BÜYÜLEDİ

27.02.2017 - 17:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TANGO VE VALS BÜYÜLEDİ

Gölcük’te, çeşitli kurs ve faaliyetlerle adını duyuran Gölcük Musiki Derneği, Cumartesi gecesi Kazıklı-Kervansaray yerleşkesinde gerçekleştirdiği Tango&Vals konseriyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Gölcük Musiki Derneğinin, şef Nuray Günay yönetimindeki Tango&Vals konseri, salonu dolduran izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gölcük’te, çeşitli kurs ve faaliyetlerle adını duyuran Gölcük Musiki Derneği, Cumartesi gecesi Kazıklı-Kervansaray yerleşkesinde gerçekleştirdiği Tango&Vals konseriyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Şef Nuray Günay yönetiminde gerçekleşen konser de salonu tıklım tıklım dolduran izleyiciler alkışlarını hiç eksik etmedi. Bir buçuk ay gibi kısa bir sürede şef Nuray Günay ‘ın yetiştirdiği keman öğrencilerinin, ilk iki eseri seslendirmeleriyle konsere başlandı. Türk müziğinde Tango&Vals formundaki; daha çok nihavent makamındaki eserlerden oluşan konser gecesinde, salondakilerin büyük keyif aldıkları gözlendi. Etkili sesi ve aralara kattığı kısa dörtlüklerle izleyicilere duygusal anlar yaşatan sunucu İlhan Akbulut geceye renk katanlardandı. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş yalnız bırakmadı Bilinen, klasik Türk müziği konser konseptinin dışında, sahnedeki yerlerini alan korist ve solistler, stüdyo konseri tarzındaki farklı sahne düzeni ve izleyicilere keyif veren eser seslendirmeleriyle tam not aldı. Gölcük Musiki Derneği Başkanı Vahit Şentuna’nın açılış konuşmasının ardından, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; dernek başkanı, koristler ve genç keman öğrencilerini kutlayarak başarı diledi. Şef Nuray Günay ve sunucu İlhan Akbulut’a birer çiçek takdiminden sonra konserde neşeli dakikalar başladı. “ Ağla gitar, ikinci bahar, Gülnihal, deniz ve mehtap, sensiz saadet neymiş... “ gibi Tango&Vals tarzındaki eserlere, Rezzan Özdil ve Ramazan Uzer ikilisi danslarıyla eşlik edince salonda sık sık alkış tufanı koptu. T.H.K.Gölcük Şube Başkanı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Melek Ellibeş Kılıç, C.H.P.İlçe Başkanı İsmet İşeri, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ümran Ceyhan ve Yardım Sevenler Derneği Başkanı Güler Karataş ve çok sayıda müzik sever salondaki yerini aldı.
Gölcük’te, çeşitli kurs ve faaliyetlerle adını duyuran Gölcük Musiki Derneği, Cumartesi gecesi Kazıklı-Kervansaray yerleşkesinde gerçekleştirdiği Tango&Vals konseriyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Gölcük Musiki Derneğinin, şef Nuray Günay yönetimindeki Tango&Vals konseri, salonu dolduran izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Gölcük’te, çeşitli kurs ve faaliyetlerle adını duyuran Gölcük Musiki Derneği, Cumartesi gecesi Kazıklı-Kervansaray yerleşkesinde gerçekleştirdiği Tango&Vals konseriyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Şef Nuray Günay yönetiminde gerçekleşen konser de salonu tıklım tıklım dolduran izleyiciler alkışlarını hiç eksik etmedi. Bir buçuk ay gibi kısa bir sürede şef Nuray Günay ‘ın yetiştirdiği keman öğrencilerinin, ilk iki eseri seslendirmeleriyle konsere başlandı. Türk müziğinde Tango&Vals formundaki; daha çok nihavent makamındaki eserlerden oluşan konser gecesinde, salondakilerin büyük keyif aldıkları gözlendi. Etkili sesi ve aralara kattığı kısa dörtlüklerle izleyicilere duygusal anlar yaşatan sunucu İlhan Akbulut geceye renk katanlardandı.
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş yalnız bırakmadı
Bilinen, klasik Türk müziği konser konseptinin dışında, sahnedeki yerlerini alan korist ve solistler, stüdyo konseri tarzındaki farklı sahne düzeni ve izleyicilere keyif veren eser seslendirmeleriyle tam not aldı. Gölcük Musiki Derneği Başkanı Vahit Şentuna’nın açılış konuşmasının ardından, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; dernek başkanı, koristler ve genç keman öğrencilerini kutlayarak başarı diledi. Şef Nuray Günay ve sunucu İlhan Akbulut’a birer çiçek takdiminden sonra konserde neşeli dakikalar başladı. “ Ağla gitar, ikinci bahar, Gülnihal, deniz ve mehtap, sensiz saadet neymiş... “ gibi Tango&Vals tarzındaki eserlere, Rezzan Özdil ve Ramazan Uzer ikilisi danslarıyla eşlik edince salonda sık sık alkış tufanı koptu. T.H.K.Gölcük Şube Başkanı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Melek Ellibeş Kılıç, C.H.P.İlçe Başkanı İsmet İşeri, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ümran Ceyhan ve Yardım Sevenler Derneği Başkanı Güler Karataş ve çok sayıda müzik sever salondaki yerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.