LASTİK İŞ
ismail

TARAFTAR İHSANİYE VE SEKA DOĞAN DAN GALİBİYET BEKLİYOR

19.10.2017 - 19:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TARAFTAR İHSANİYE VE SEKA DOĞAN DAN GALİBİYET BEKLİYOR

Kocaeli Amatör Süper A Grubunda ilçemizi temsil eden İhsaniyespor ve Seka Doğanspor, ligdeki 5’inci maçlarını 22 Ekim Pazar günü oynayacaklar.

 İhsaniyespor kendi evinde Diliskelesispor’u konuk ederken, Seka Doğanspor ise Derbentspor ile deplasmanda karşılaşacak   İKİ TEMSİLCİMİZİNDE GALİBİYETİ YOK İlimizin en prestijli ligi olan, Kocaeli Amatör Süper Lig’de A Grubu maçları Cumartesi günü, B Grubu maçları ise Pazar günü oynanacak. A Grubunda, Değirmenderespor, yarın saat 14.00 da kendi evinde Kocaeli 1937 Sekaspor’u konuk edecek. B Grubundaki temsilcilerimiz ise maçlarını Pazar günü oynayacaklar. İhsaniyespor Pazar günü kendi mabedi olan İhsaniye Stadı’nda, saat 15.00 da başlayacak maçta Diliskelesispor’u konuk edecek. Siyah-Beyazlılar, ligdeki ilk galibiyetlerini Diliskelesi karşısında almak istiyor. Doğanspor ise Derbentspor ile Derbent Stadı’nda saat 15.00 da oynayacak. Seka Doğanspor oynadığı 4 maçı da kaybederek, ligin dibine demir atmış durumda. İki temsilcimizin tek amacı sezonun ilk galibiyetlerini bu hafta almak olacak.   A GRUBU 6. HAFTA MAÇ PROGRAMI 22 EKİM PAZAR Derbent Stadı 15.00 B.Derbent-Seka Doğan                   Derbent Stadı 19.00 Koc.Nusretiye-Tavşantepe            İhsaniye Çim Stadı 15.00     İhsaniye Spor-Diliskelesi                Hereke Erkin Akkaş St. 17.00  K.Bld.H.Yıldız-G.Denizliköyü          Beylikbağı Stadı 15.00 Arapçeşme-Kocaeli Güneş       Çınarlıspor (BAY) **********************  
Kocaeli Amatör Süper A Grubunda ilçemizi temsil eden İhsaniyespor ve Seka Doğanspor, ligdeki 5’inci maçlarını 22 Ekim Pazar günü oynayacaklar.

 İhsaniyespor kendi evinde Diliskelesispor’u konuk ederken, Seka Doğanspor ise Derbentspor ile deplasmanda karşılaşacak

 

İKİ TEMSİLCİMİZİNDE GALİBİYETİ YOK

İlimizin en prestijli ligi olan, Kocaeli Amatör Süper Lig’de A Grubu maçları Cumartesi günü, B Grubu maçları ise Pazar günü oynanacak. A Grubunda, Değirmenderespor, yarın saat 14.00 da kendi evinde Kocaeli 1937 Sekaspor’u konuk edecek. B Grubundaki temsilcilerimiz ise maçlarını Pazar günü oynayacaklar. İhsaniyespor Pazar günü kendi mabedi olan İhsaniye Stadı’nda, saat 15.00 da başlayacak maçta Diliskelesispor’u konuk edecek. Siyah-Beyazlılar, ligdeki ilk galibiyetlerini Diliskelesi karşısında almak istiyor. Doğanspor ise Derbentspor ile Derbent Stadı’nda saat 15.00 da oynayacak. Seka Doğanspor oynadığı 4 maçı da kaybederek, ligin dibine demir atmış durumda. İki temsilcimizin tek amacı sezonun ilk galibiyetlerini bu hafta almak olacak.

 

A GRUBU 6. HAFTA MAÇ PROGRAMI

22 EKİM PAZAR

Derbent Stadı

15.00 B.Derbent-Seka Doğan                  

Derbent Stadı

19.00 Koc.Nusretiye-Tavşantepe           

İhsaniye Çim Stadı

15.00     İhsaniye Spor-Diliskelesi               

Hereke Erkin Akkaş St.

17.00  K.Bld.H.Yıldız-G.Denizliköyü         

Beylikbağı Stadı

15.00 Arapçeşme-Kocaeli Güneş      

Çınarlıspor (BAY)

**********************

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.