TARAFTAR KARDEŞLİĞİ..

Spor 26.10.2019 - 20:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TARAFTAR KARDEŞLİĞİ..

Gölcükspor'un İstanbul Modafen maçı sonrası engelli taraftarı sırtında taşıyan Şenol Şimşek büyük takdir topladı.

Kar kış demeden deplasmandan deplasmana koşan taraftarlar gün gelir aynı suyu, gün gelir aynı yemeği paylaşır.Galibiyete birlikte sevinir, mağlubiyete birlikte üzülür..Taraftar kardeşliğinin en güzel örneklerinden biri bugün yaşandı. Bir süre önce rahatsızlığı nedeni ile ayağı kesilen Gölcükspor taraftarı Ümit Deniz, bugün de Modafen maçına gitti. Engeli nedeni ile stada Şenol Şimşek'İn sırtında giren Deniz, diğer taraftarlarla birlikte Gölcükspor'u 90 dakika destekledi. Deniz'i maç çıkışında da sırtında otobüse taşıyan Şenol Şimşek'İn bu hareketini görenler " İşte taraftar kardeşliği.Helal olsun Şenol Şimşek" dedi  
Gölcükspor'un İstanbul Modafen maçı sonrası engelli taraftarı sırtında taşıyan Şenol Şimşek büyük takdir topladı.

Kar kış demeden deplasmandan deplasmana koşan taraftarlar gün gelir aynı suyu, gün gelir aynı yemeği paylaşır.Galibiyete birlikte sevinir, mağlubiyete birlikte üzülür..Taraftar kardeşliğinin en güzel örneklerinden biri bugün yaşandı.

Bir süre önce rahatsızlığı nedeni ile ayağı kesilen Gölcükspor taraftarı Ümit Deniz, bugün de Modafen maçına gitti. Engeli nedeni ile stada Şenol Şimşek'İn sırtında giren Deniz, diğer taraftarlarla birlikte Gölcükspor'u 90 dakika destekledi. Deniz'i maç çıkışında da sırtında otobüse taşıyan Şenol Şimşek'İn bu hareketini görenler " İşte taraftar kardeşliği.Helal olsun Şenol Şimşek" dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.