LASTİK İŞ

TARİHİ EVLER YÜKSELİYOR

06.06.2015 - 10:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TARİHİ EVLER YÜKSELİYOR

Gölcük’te tarihi canlandırmak ve Gölcük'ü cazibe merkezi merkez'i haline getirecek olan projelerde sadece biri olan Tarihi Yalı evleri'nde katlar yükseliyor, tarihi evler eski haline kavuşuyor.

Gölcük’te tarihi canlandırmak ve Gölcük'ü cazibe merkezi merkez'i haline getirecek olan projelerde sadece biri olan Tarihi Yalı evleri'nde katlar yükseliyor, tarihi evler eski haline kavuşuyor.  Değirmendere Yalı Mahallesi'nde bulunan iki eski tarihi ev, proje kapsamında aslına sadık kalınarak yeniden yapılmaya başlandı.2016 yılında bitecek olan çalışma kapsamında iki evin yanı sıra 12 tarihi ev daha yapılacak ve tarihi evler müze ve sanatsal faaliyetler için kullanıma açılacak. İki evin yapımının yakında zamanda bitmesi planlanıyor. Diğer 12 evin tamamı 2016 yılı sonuna kadar bitirilecek. DEĞİRMENDERE CAZİBE MERKEZİ OLACAK Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş   "Tarihi Değirmendere'de tekrar yaşatmak adına başlattığımız Yalı evleri restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Yakın zamanda açılışını yapıp tüm vatandaşlarımızın ziyaretine açıcağız. Değirmendere'yi cazibe merkezi haline getirecek olan bu proje bittiğinde Değirmendere'nin çehresine farklılık katacaktır" dedi.
Gölcük’te tarihi canlandırmak ve Gölcük'ü cazibe merkezi merkez'i haline getirecek olan projelerde sadece biri olan Tarihi Yalı evleri'nde katlar yükseliyor, tarihi evler eski haline kavuşuyor.

Gölcük’te tarihi canlandırmak ve Gölcük'ü cazibe merkezi merkez'i haline getirecek olan projelerde sadece biri olan Tarihi Yalı evleri'nde katlar yükseliyor, tarihi evler eski haline kavuşuyor. 

Değirmendere Yalı Mahallesi'nde bulunan iki eski tarihi ev, proje kapsamında aslına sadık kalınarak yeniden yapılmaya başlandı.2016 yılında bitecek olan çalışma kapsamında iki evin yanı sıra 12 tarihi ev daha yapılacak ve tarihi evler müze ve sanatsal faaliyetler için kullanıma açılacak. İki evin yapımının yakında zamanda bitmesi planlanıyor. Diğer 12 evin tamamı 2016 yılı sonuna kadar bitirilecek.

DEĞİRMENDERE CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş   "Tarihi Değirmendere'de tekrar yaşatmak adına başlattığımız Yalı evleri restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Yakın zamanda açılışını yapıp tüm vatandaşlarımızın ziyaretine açıcağız. Değirmendere'yi cazibe merkezi haline getirecek olan bu proje bittiğinde Değirmendere'nin çehresine farklılık katacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.