LASTİK İŞ
ismail

TARİHİ GAR’DA BİR RENK BİN YORUM SERGİSİ

21.11.2018 - 11:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TARİHİ GAR’DA BİR RENK BİN YORUM SERGİSİ

Sanatsever öğretmenlerin bir eseri olan “Bir Renk Bin Yorum-2” konulu Plastik Sanatlar Sergisi, İzmit Tarihi Gar Binasında sanatseverlerle buluştu.

24 Kasım Öğretmenler Günü haftası kapsamında görsel sanat öğretmenlerinin hazırlamış olduğu, “Bir Renk Bin Yorum-2” konulu Plastik Sanatlar Sergisi sanatseverlerle buluştu. İzmit Tarihi Tren Gar Binası Sergi Salonunda gerçekleşen programa İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’in de aralarında bulunduğu müdür yardımcıları, şube müdürleri, öğretmen ve sanatseverler katıldı. MERSİN’DEN GELDİ… Tarih Gar Binasında ilimiz tüm ilçelerinde görev yapan öğretmenlerin büyük özenle hazırlamış olduğu sergide toplam 76 eser yer aldı. Sergiye anlam katan bir başka güzellik ise serginin ev sahibi sanatçılarından Tuğba Özgür ve Nilüfer Oruç’un öğretmeni Zehra Gürler,  Mersin'den gönderdiği eserleriyle katılarak eski öğrencilerine destek oldu. Tamamı özgün çalışmadan oluşan eserleri 30 Kasım’a kadar gezebilirsiniz.  
Sanatsever öğretmenlerin bir eseri olan “Bir Renk Bin Yorum-2” konulu Plastik Sanatlar Sergisi, İzmit Tarihi Gar Binasında sanatseverlerle buluştu.

24 Kasım Öğretmenler Günü haftası kapsamında görsel sanat öğretmenlerinin hazırlamış olduğu, “Bir Renk Bin Yorum-2” konulu Plastik Sanatlar Sergisi sanatseverlerle buluştu. İzmit Tarihi Tren Gar Binası Sergi Salonunda gerçekleşen programa İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’in de aralarında bulunduğu müdür yardımcıları, şube müdürleri, öğretmen ve sanatseverler katıldı.

MERSİN’DEN GELDİ…

Tarih Gar Binasında ilimiz tüm ilçelerinde görev yapan öğretmenlerin büyük özenle hazırlamış olduğu sergide toplam 76 eser yer aldı. Sergiye anlam katan bir başka güzellik ise serginin ev sahibi sanatçılarından Tuğba Özgür ve Nilüfer Oruç’un öğretmeni Zehra Gürler,  Mersin'den gönderdiği eserleriyle katılarak eski öğrencilerine destek oldu. Tamamı özgün çalışmadan oluşan eserleri 30 Kasım’a kadar gezebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.