LASTİK İŞ
ismail

TARİHİ GAR'DA 'KADIN' TEMALI SERGİ

08.03.2020 - 11:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TARİHİ GAR'DA 'KADIN' TEMALI SERGİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, 41 Sanat Grubunun yuvarlak tuvallere yaptığı, “Kadın” temalı resim serginin açılışı büyük ilgi gördü.

41 Sanat Grubunun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Tarihi Tren Garında gerçekleştirdiği 'Kadın' Temalı Resim Sergisinin açılışına İl Kültür ve Turizm Müdür V. Ercan Yamen,ve kurum şube müdürleri ile çok sayıda sanatsever katıldı. KADININ SINIRLARI YOK! Açılış konuşmasında söz alan İl Kültür ve Turizm Müdür V. Ercan Yamen, emeği geçen sanatçıları tebrik etti.  Tüm bayanların gününü kutladı. 55 sanatçının hazırladığı ve 60 eserin yer aldığı sergide yuvarlak tuvallere yapılan eserlerde kadının sınırları olmadığı mesajı verildi. Sergi 12 Mart tarihine kadar açık olacak.  
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, 41 Sanat Grubunun yuvarlak tuvallere yaptığı, “Kadın” temalı resim serginin açılışı büyük ilgi gördü.

41 Sanat Grubunun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Tarihi Tren Garında gerçekleştirdiği 'Kadın' Temalı Resim Sergisinin açılışına İl Kültür ve Turizm Müdür V. Ercan Yamen,ve kurum şube müdürleri ile çok sayıda sanatsever katıldı.

KADININ SINIRLARI YOK!

Açılış konuşmasında söz alan İl Kültür ve Turizm Müdür V. Ercan Yamen, emeği geçen sanatçıları tebrik etti.  Tüm bayanların gününü kutladı. 55 sanatçının hazırladığı ve 60 eserin yer aldığı sergide yuvarlak tuvallere yapılan eserlerde kadının sınırları olmadığı mesajı verildi. Sergi 12 Mart tarihine kadar açık olacak.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.