TARKAN GELİYOR !

Kocaeli 12.09.2014 - 10:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TARKAN GELİYOR !

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), İzmit’te alışverişi canlandırmak için bir dizi proje hazırlıyor.

Çeşitli etkinlikler ve konserinde düzenleneceği bu etkinliler içinde Tarkan konseride olacak. Şehirdeki alışverişi canlandırmak için "Hediye olarak kimin konser biletini almak için 100 lira harcarsınız?" sorusunun yöneltildiği bir anket yaptıklarını söyleyen KOTO Başkanı Özdağ, "Açık arayla Tarkan çıktı. Kendisiyle böyle bir organizasyon için görüşmelere başladık" dedi. 
Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), İzmit’te alışverişi canlandırmak için bir dizi proje hazırlıyor.

Çeşitli etkinlikler ve konserinde düzenleneceği bu etkinliler içinde Tarkan konseride olacak.

Şehirdeki alışverişi canlandırmak için "Hediye olarak kimin konser biletini almak için 100 lira harcarsınız?" sorusunun yöneltildiği bir anket yaptıklarını söyleyen KOTO Başkanı Özdağ, "Açık arayla Tarkan çıktı. Kendisiyle böyle bir organizasyon için görüşmelere başladık" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.