LASTİK İŞ

TAŞERON İŞÇİLER SINAVA GİRDİ

Gölcük 20.03.2018 - 11:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TAŞERON İŞÇİLER SINAVA GİRDİ

Gölcük Belediyesi'nde hizmet alımı yoluyla çalışan taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili sınavlar yapıldı.

Belediye Meclis salonunda yapılan Sözlü ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen sınavların komisyon başkanlığını Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş yaparken, komisyonda İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü Yüksel Karademir, Temizlik İşleri Müdürü Serkan Aksöz, Strateji Geliştirme Müdürü Malik Ancaza ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek yer aldı.  Sonuçlar önümüzdeki günlerde Gölcük Belediyesi Resmi Sitesinde yayınlanacaktır. Sonuçlara göre taşeron çalışanlar, 2 Nisan 2018 itibariyle belediyenin şirketi bünyesinde kadrolu işçi olarak görevlerine devam edecekler.
Gölcük Belediyesi'nde hizmet alımı yoluyla çalışan taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili sınavlar yapıldı.

Belediye Meclis salonunda yapılan Sözlü ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen sınavların komisyon başkanlığını Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş yaparken, komisyonda İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü Yüksel Karademir, Temizlik İşleri Müdürü Serkan Aksöz, Strateji Geliştirme Müdürü Malik Ancaza ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek yer aldı. 

Sonuçlar önümüzdeki günlerde Gölcük Belediyesi Resmi Sitesinde yayınlanacaktır. Sonuçlara göre taşeron çalışanlar, 2 Nisan 2018 itibariyle belediyenin şirketi bünyesinde kadrolu işçi olarak görevlerine devam edecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.