LASTİK İŞ

TAŞGETİREN, KONFERANS VERDİ

18.05.2015 - 19:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TAŞGETİREN, KONFERANS VERDİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesince Uluslararası Fuar Merkezi'nde bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarında Gölcük adına söyleşi yapan Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren konferansına katıldı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesince Uluslararası Fuar Merkezi'nde bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarında Gölcük adına söyleşi yapan Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren konferansına katıldı.   Başkan Ellibeş konferansın sonunda Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren’e çiçek ve Gölcük’de Tarih adlı kitabı hediye etti. Daha sonra ikili Gölcük Belediyesi standına geçerek vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çekildiler. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Bugün Değerli Hocamız Ahmet Taşgetiren Kocaeli’nin konuğuydu. Gölcük Belediyesi olarak Hocamızı ağırlamak bize büyük bir onur verdi. Ülkemiz için, insanlık için, milli ve manevi değerlerimize vermiş olduğu katkılarından ötürü sonsuz şükranlarımızı arz ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de beraber oluruz.”dedi   Başkan Ellibeş ve Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren, fuar alanında bir süre gezdikten sonra kitaplarını imzalamak için erkam yayınları standına geçti. Başkan Ellibeş Gazeteci- Yazar Ahmet Taşgetiren’in bir kitabını alarak kendisine imzalattı.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesince Uluslararası Fuar Merkezi'nde bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarında Gölcük adına söyleşi yapan Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren konferansına katıldı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesince Uluslararası Fuar Merkezi'nde bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarında Gölcük adına söyleşi yapan Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren konferansına katıldı.

 

Başkan Ellibeş konferansın sonunda Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren’e çiçek ve Gölcük’de Tarih adlı kitabı hediye etti. Daha sonra ikili Gölcük Belediyesi standına geçerek vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çekildiler.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Bugün Değerli Hocamız Ahmet Taşgetiren Kocaeli’nin konuğuydu. Gölcük Belediyesi olarak Hocamızı ağırlamak bize büyük bir onur verdi. Ülkemiz için, insanlık için, milli ve manevi değerlerimize vermiş olduğu katkılarından ötürü sonsuz şükranlarımızı arz ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de beraber oluruz.”dedi

 

Başkan Ellibeş ve Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren, fuar alanında bir süre gezdikten sonra kitaplarını imzalamak için erkam yayınları standına geçti. Başkan Ellibeş Gazeteci- Yazar Ahmet Taşgetiren’in bir kitabını alarak kendisine imzalattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.