LASTİK İŞ

TATAR, TEMAD'DAN DESTEK İSTEDİ

Asayiş 20.03.2015 - 16:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TATAR, TEMAD'DAN DESTEK İSTEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Aday adayı Sedat Tatar, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Gençlik Kolları İl Başkanı Gökhan Orhan, Gençlik kolları İlçe Başkanı Murat Uzuner TEMAD üyelerini ziyaret etti.

Ziyaretten çok memnun kaldığını ifade eden TEMAD Başkanı Bekir Tülü "Demokrasinin gereği seçimler kısa bir süre kala milletvekili aday adaylarımızı ağırlamaya devam ediyoruz. Çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz" dedi.  "SEÇİM SÜRECİNE GİRDİK" CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri TEMAD üyelerinin  çok büyük bir aile olduğunu ifade ederek "TEMAD çok aktif ve birbirine bağlı bir dernek. İlçemizde ki tüm derneklere örnek oluyor. Bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Seçim sürecine girdik. Aday adaylarımız ziyaretlerine devam ediyor. Bugün Sedat Tatar adayımız sizleri ziyaret etmek için geldi. Sedat Tatar asker olmasına rağmen partimize çok büyük emekleri olan bir arkadaşımız. İlçe Başkanlığı görevi de yaptı. Partimizin yükünü çeken insanlardan biri. Allah yolunu açık etsin" dedi.  "ÜLKEMİZ SIKINTILI DÖNEMDEN GEÇİYOR" Milletvekili Aday Adayı Sedat Tatar TEMAD'da kendisini evinde hissettiğini belirterek "Öncelikle burada olduğum için çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. meslektaşınız olarak burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Aday adaylığı açıklamamızı yaptık. Bugün burada siyaset yapmak yerine sizlerle sohbet etmeye geldim. Ülkemiz sıkıntılı süreçten geçiyor. Fakat ülkemizin bulunduğu durum iktidar tarafından sıkıntıya sokulmuştur. İşsizlik ve çaresizlik yüzünden sıkıntılar yaşanılıyor. Sağlık sistemi çökmüştür. Veliler öğrencilerini okutamıyor. Bu seçimde halkın gündemine dokunacağız. Sorunlarını dile getireceğiz. Bu yüzden de sizlerden destek bekliyoruz" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Aday adayı Sedat Tatar, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Gençlik Kolları İl Başkanı Gökhan Orhan, Gençlik kolları İlçe Başkanı Murat Uzuner TEMAD üyelerini ziyaret etti.
Ziyaretten çok memnun kaldığını ifade eden TEMAD Başkanı Bekir Tülü "Demokrasinin gereği seçimler kısa bir süre kala milletvekili aday adaylarımızı ağırlamaya devam ediyoruz. Çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz" dedi. 
"SEÇİM SÜRECİNE GİRDİK"
CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri TEMAD üyelerinin  çok büyük bir aile olduğunu ifade ederek "TEMAD çok aktif ve birbirine bağlı bir dernek. İlçemizde ki tüm derneklere örnek oluyor. Bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Seçim sürecine girdik. Aday adaylarımız ziyaretlerine devam ediyor. Bugün Sedat Tatar adayımız sizleri ziyaret etmek için geldi. Sedat Tatar asker olmasına rağmen partimize çok büyük emekleri olan bir arkadaşımız. İlçe Başkanlığı görevi de yaptı. Partimizin yükünü çeken insanlardan biri. Allah yolunu açık etsin" dedi. 
"ÜLKEMİZ SIKINTILI DÖNEMDEN GEÇİYOR"
Milletvekili Aday Adayı Sedat Tatar TEMAD'da kendisini evinde hissettiğini belirterek "Öncelikle burada olduğum için çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. meslektaşınız olarak burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Aday adaylığı açıklamamızı yaptık. Bugün burada siyaset yapmak yerine sizlerle sohbet etmeye geldim. Ülkemiz sıkıntılı süreçten geçiyor. Fakat ülkemizin bulunduğu durum iktidar tarafından sıkıntıya sokulmuştur. İşsizlik ve çaresizlik yüzünden sıkıntılar yaşanılıyor. Sağlık sistemi çökmüştür. Veliler öğrencilerini okutamıyor. Bu seçimde halkın gündemine dokunacağız. Sorunlarını dile getireceğiz. Bu yüzden de sizlerden destek bekliyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.