LASTİK İŞ
ismail

TAVUK DÜNYASI 196. ŞUBESİNİ GÖLCÜK’TE AÇTI

Ekonomi 26.03.2019 - 16:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TAVUK DÜNYASI 196. ŞUBESİNİ GÖLCÜK’TE AÇTI

Türkiye’de tavuk tüketimi yüzde 70’lerde olmasına rağmen yenebilecek restoran olmamasından yola çıkan Tavuk Dünyası 196. Şubesini Gölcük’te açtı. 300 metre kare alan üzerinde kurulan Tavuk Dünyası, 200 kişilik oturma gurubu bulunuyor. Tavuk ve kırmızı et çeşitleri ile hizmete giren Tavuk Dünyası çorba ve tatlı çeşitleri ile hizmet vermeye başladı. İlk açılışta vatandaşların büyük ilgisini çeken Tavuk Dünyası 8 personelle hizmet vermeye başladı.

Gölcük'te esnaf zincir halkasına bir esnaf daha takıldı. Fatih ve Mehmet Demirhan 196. Tavuk Dünyası şubesini Gölcük Merkez Mahallesi Meraşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde açılışını yaptı. Belirli illerde Tavuk Dünyası olarak 195 şubesine sahip olan Fatih ve Mehmet Demirhan 196 şubesinin açılışını Gölcük Merkez Mahallesi Meraşal Fevzi Çakmak Caddesi No: 6 da açılışını gerçekleştirdi. 300 metre kare alan üzerinde kurulan Tavuk Dünyası, 200 kişilik oturma gurubu bulunuyor. Tavuk ve kırmızı et çeşitleri ile hizmete giren Tavuk Dünyası çorba ve tatlı çeşitleri ile hizmet vermeye başladı. İlk açılışta vatandaşların büyük ilgisini çeken Tavuk Dünyası 8 personelle hizmet vermeye başladı.  ÖZEL SOSLAR Menüsünde 15 çeşit tavuk, 3 çeşit kırmızı et ürünü bulunan firma, tavuk ve eti helal kesim yapan şirketlerden temin ediyor. Beğeni kazanan lezzetin sırrının 12 çeşit farklı sostan hazırlanmasından kaynaklanıyor. Tavuklar 10-13 çeşit doğal baharatla özel hazırlanmasından dolayı farklı lezzette olduğunu ifade ediliyor. FARKLI LEZZETLER LEZZETLERİ TAÇLANDIRAN ÖDÜLLER Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli yeni keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, menülerini dünyanın farklı mutfaklarından aldığı ilham ile kendi AR-GE mutfağında, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlıyor. Tavuk Dünyası, tüm ürün çeşitlerinde taze sebze ve baharat kullanarak konserve ve şoklanmış ürünlere yer vermiyor. Ürünlerinde trans yağ oluşumuna meydan vermeden tüm menüler, sağlıklı pişirme teknikleriyle hazırlanıyor. Her yeni sipariş için kişiye özel temiz bir tava kullanan Tavuk Dünyası, bu mükemmeliyetçi yaklaşımı ile kaliteden ödün vermiyor. Türk damak tadına uygun menülerinde leziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını birlikte sunan Tavuk Dünyası, restoranlarında misafirlerini lezzet ve kaliteli yaklaşımıyla ağırlıyor. Tavuk Dünyası pazara girdiğinden bu yana, dünyaca ünlü bağımsız birçok kuruluş tarafından kalite, lezzet ve en çok tercih edilen marka kategorilerinde çeşitli ödüllere de layık bulundu. Tavuk Dünyası’nın en sevilen ürünleri ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’ Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün (iTQi) 2018 yılı organizasyonu değerlendirmelerinde de 3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü. 3 yıldır arka arkaya 3 farklı jüri heyeti tarafından ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık bulunan Şefin Tavası ve Kekiklim’in elde ettiği bu kesintisiz başarı, Tavuk Dünyası’na aynı zamanda ‘Kristal Lezzet Ödülleri’ni de (Crystal Taste Award) kazandırdı. Fahri Haner
Türkiye’de tavuk tüketimi yüzde 70’lerde olmasına rağmen yenebilecek restoran olmamasından yola çıkan Tavuk Dünyası 196. Şubesini Gölcük’te açtı. 300 metre kare alan üzerinde kurulan Tavuk Dünyası, 200 kişilik oturma gurubu bulunuyor. Tavuk ve kırmızı et çeşitleri ile hizmete giren Tavuk Dünyası çorba ve tatlı çeşitleri ile hizmet vermeye başladı. İlk açılışta vatandaşların büyük ilgisini çeken Tavuk Dünyası 8 personelle hizmet vermeye başladı.

Gölcük'te esnaf zincir halkasına bir esnaf daha takıldı. Fatih ve Mehmet Demirhan 196. Tavuk Dünyası şubesini Gölcük Merkez Mahallesi Meraşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde açılışını yaptı.

Belirli illerde Tavuk Dünyası olarak 195 şubesine sahip olan Fatih ve Mehmet Demirhan 196 şubesinin açılışını Gölcük Merkez Mahallesi Meraşal Fevzi Çakmak Caddesi No: 6 da açılışını gerçekleştirdi. 300 metre kare alan üzerinde kurulan Tavuk Dünyası, 200 kişilik oturma gurubu bulunuyor. Tavuk ve kırmızı et çeşitleri ile hizmete giren Tavuk Dünyası çorba ve tatlı çeşitleri ile hizmet vermeye başladı. İlk açılışta vatandaşların büyük ilgisini çeken Tavuk Dünyası 8 personelle hizmet vermeye başladı. 

ÖZEL SOSLAR
Menüsünde 15 çeşit tavuk, 3 çeşit kırmızı et ürünü bulunan firma, tavuk ve eti helal kesim yapan şirketlerden temin ediyor. Beğeni kazanan lezzetin sırrının 12 çeşit farklı sostan hazırlanmasından kaynaklanıyor. Tavuklar 10-13 çeşit doğal baharatla özel hazırlanmasından dolayı farklı lezzette olduğunu ifade ediliyor.

FARKLI LEZZETLER LEZZETLERİ TAÇLANDIRAN ÖDÜLLER
Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli yeni keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, menülerini dünyanın farklı mutfaklarından aldığı ilham ile kendi AR-GE mutfağında, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlıyor.

Tavuk Dünyası, tüm ürün çeşitlerinde taze sebze ve baharat kullanarak konserve ve şoklanmış ürünlere yer vermiyor. Ürünlerinde trans yağ oluşumuna meydan vermeden tüm menüler, sağlıklı pişirme teknikleriyle hazırlanıyor. Her yeni sipariş için kişiye özel temiz bir tava kullanan Tavuk Dünyası, bu mükemmeliyetçi yaklaşımı ile kaliteden ödün vermiyor.

Türk damak tadına uygun menülerinde leziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını birlikte sunan Tavuk Dünyası, restoranlarında misafirlerini lezzet ve kaliteli yaklaşımıyla ağırlıyor.

Tavuk Dünyası pazara girdiğinden bu yana, dünyaca ünlü bağımsız birçok kuruluş tarafından kalite, lezzet ve en çok tercih edilen marka kategorilerinde çeşitli ödüllere de layık bulundu. Tavuk Dünyası’nın en sevilen ürünleri ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’ Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün (iTQi) 2018 yılı organizasyonu değerlendirmelerinde de 3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.

3 yıldır arka arkaya 3 farklı jüri heyeti tarafından ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık bulunan Şefin Tavası ve Kekiklim’in elde ettiği bu kesintisiz başarı, Tavuk Dünyası’na aynı zamanda ‘Kristal Lezzet Ödülleri’ni de (Crystal Taste Award) kazandırdı.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.