TAVUKÇU AHMET HEM SATIYOR, HEM PİŞİRİYOR...

25.10.2017 - 11:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TAVUKÇU AHMET HEM SATIYOR, HEM PİŞİRİYOR...

Bazı insanlar vardır, yaptıkları işlerle anılırlar, bazı insanlar yaptıkları işe uygun lakaplarla anılırlar. Örneğin, Merkez Mahallesi 20. Sokak’ta tavukçuluk sektöründe hizmet veren, Naı Diyar Tavukçu Ahmet gibi. Güncanlar Tavuk İşletmesi Müdürü Ahmet Özen, yıllardır aynı yerde yaptığı işle, artık müşterilerinin ve esnaf arkadaşlarının “Tavukçu Ahmet” diye hitap ettikleri bir esnaf haline gelmiş. Gerçekten işinin hakkını layıkıyla veren ve bu anlamda pek çok devamlı müşterisi olan Tavukçu Ahmet, sadece tavuk satmakla yetinmiyor. İşlerinin yoğunluğundan dışarıda pek yemek şansı bulamayan sevgili Ahmet Özen, kendince bir yöntem bulmuş. Dükkanının arkasında soğuk hava deposunun bulunduğu bölmede, kendine bir ufak tüp ve birde teflon tava alan Sevgili Ahmet, zaman zaman kendini ödüllendirerek, müşterilerine sattığı o muhteşem tavuklardan kendine mükemmel bir ziyafet hazırlıyor. Ne diyelim afiyet olsun Tavukçu Ahmet, bir öğlen yemeğine bizi de davet edersin artık. Bizde o güzel tavukların tadına bakmak isteriz... 

Bazı insanlar vardır, yaptıkları işlerle anılırlar, bazı insanlar yaptıkları işe uygun lakaplarla anılırlar. Örneğin, Merkez Mahallesi 20. Sokak’ta tavukçuluk sektöründe hizmet veren, Naı Diyar Tavukçu Ahmet gibi.

Güncanlar Tavuk İşletmesi Müdürü Ahmet Özen, yıllardır aynı yerde yaptığı işle, artık müşterilerinin ve esnaf arkadaşlarının “Tavukçu Ahmet” diye hitap ettikleri bir esnaf haline gelmiş.

Gerçekten işinin hakkını layıkıyla veren ve bu anlamda pek çok devamlı müşterisi olan Tavukçu Ahmet, sadece tavuk satmakla yetinmiyor. İşlerinin yoğunluğundan dışarıda pek yemek şansı bulamayan sevgili Ahmet Özen, kendince bir yöntem bulmuş.

Dükkanının arkasında soğuk hava deposunun bulunduğu bölmede, kendine bir ufak tüp ve birde teflon tava alan Sevgili Ahmet, zaman zaman kendini ödüllendirerek, müşterilerine sattığı o muhteşem tavuklardan kendine mükemmel bir ziyafet hazırlıyor.

Ne diyelim afiyet olsun Tavukçu Ahmet, bir öğlen yemeğine bizi de davet edersin artık. Bizde o güzel tavukların tadına bakmak isteriz... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.