LASTİK İŞ

TAVUKLU PİLAV CAN ALDI

07.05.2018 - 14:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TAVUKLU PİLAV CAN ALDI

İzmit'te, bir restoranda tavuklu pilav yedikten sonra rahatsızlanan, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildikten sonra yaşamını yitiren Hayrettin Ömeroğlu’nun ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümünde öğrenim gören Hayrettin Ömeroğlu, dün akşam kusma ve bulantı şikayetiyle Kocaeli Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Şehir merkezinde bulunan bir restoranda tavuklu pilav yediğini söyleyen Ömeroğlu, hastanede serum tedavisi uygulandıktan sonra taburcu edildi. Ömeroğlu, gece tekrar fenalaşınca arkadaşları 01.30 sıralarında 112 Acil servisi arayarak yardım istedi.   SORUŞTURMA BAŞLATILDI Eve gelen sağlık ekibi, Ömeroğlu'nu hastaneye götürürken, yolda kalbi durdu. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne getirilen Ömeroğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ömeroğlu'nun ölümü sonrası İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı. Sağlık Müdürlüğü’dne yapılan açıklamada; “07/05/2018 tarihinde basında yer alan “Yemekten zehirlenen üniversite öğrencisi, taburcu edildikten sonra öldü” başlıklı haberiyle ilgili İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır” denildi. Soruşturma sonucu ile ilgili açıklama bekleniyor.
İzmit'te, bir restoranda tavuklu pilav yedikten sonra rahatsızlanan, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildikten sonra yaşamını yitiren Hayrettin Ömeroğlu’nun ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümünde öğrenim gören Hayrettin Ömeroğlu, dün akşam kusma ve bulantı şikayetiyle Kocaeli Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Şehir merkezinde bulunan bir restoranda tavuklu pilav yediğini söyleyen Ömeroğlu, hastanede serum tedavisi uygulandıktan sonra taburcu edildi. Ömeroğlu, gece tekrar fenalaşınca arkadaşları 01.30 sıralarında 112 Acil servisi arayarak yardım istedi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Eve gelen sağlık ekibi, Ömeroğlu'nu hastaneye götürürken, yolda kalbi durdu. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne getirilen Ömeroğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ömeroğlu'nun ölümü sonrası İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı. Sağlık Müdürlüğü’dne yapılan açıklamada; “07/05/2018 tarihinde basında yer alan “Yemekten zehirlenen üniversite öğrencisi, taburcu edildikten sonra öldü” başlıklı haberiyle ilgili İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır” denildi. Soruşturma sonucu ile ilgili açıklama bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.