LASTİK İŞ
ismail

TEHLİKELİ OYUN

03.07.2017 - 19:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEHLİKELİ OYUN

Anıt parkta bulunan- geminin pervanesi çocuklar için oyun parkı oldu

Anıt Prka konulan geminin pervanesi çocuklar için tehlikeli oyun alanı oldu. Daha önce çocuklar pervanenin önünde oynarken şimdi ise üzerine çıkıp oynamayı tercih ediyor. yaklaşık iki metre yükseklikteki pervanenin üzerine çıkan çocukları çevredekiler uyarsada çocuklar kimseyi dinlemiyor. Tehlikeli bu oyuna kimsenin caın yanmadan birisinin dur demesi lazım.   Fotoğraf: Nihat Kocaman
Anıt parkta bulunan- geminin pervanesi çocuklar için oyun parkı oldu

Anıt Prka konulan geminin pervanesi çocuklar için tehlikeli oyun alanı oldu. Daha önce çocuklar pervanenin önünde oynarken şimdi ise üzerine çıkıp oynamayı tercih ediyor. yaklaşık iki metre yükseklikteki pervanenin üzerine çıkan çocukları çevredekiler uyarsada çocuklar kimseyi dinlemiyor. Tehlikeli bu oyuna kimsenin caın yanmadan birisinin dur demesi lazım.

 

Fotoğraf: Nihat Kocaman

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.