LASTİK İŞ

TEHLİKELİ YOL

Gündem 02.10.2017 - 10:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEHLİKELİ YOL

Saraylı Örcün yolu şok marketin olduğu bu bölgede ki yolun bir bölümü büyük tehlike saçıyor. Neredeyse 4 yol hizmeti veren ve hafif rampası bulunan bu yolda araçların geçişleri tehlike saçarken, özellikle gece geçişlerinde görüş açısını sıfıra indiriyor ve karşılıklı araćlar birbirlerine silme geçiyorlar. Çok defa kazanın yaşandığı yolun bu bölümü toplam 30 metrelik bir asfalt çalışmasıyla düzelebileceği ifade ediyor. Bölgede ikamet eden vatandaşlar yetkililerden çözüm bekliyor

Saraylı Örcün yolu şok marketin olduğu bu bölgede ki yolun bir bölümü büyük tehlike saçıyor. Neredeyse 4 yol hizmeti veren ve hafif rampası bulunan bu yolda araçların geçişleri tehlike saçarken, özellikle gece geçişlerinde görüş açısını sıfıra indiriyor ve karşılıklı araćlar birbirlerine silme geçiyorlar.
Çok defa kazanın yaşandığı yolun bu bölümü toplam 30 metrelik bir asfalt çalışmasıyla düzelebileceği ifade ediyor. Bölgede ikamet eden vatandaşlar yetkililerden çözüm bekliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.