LASTİK İŞ

TEK YÜREK OLARAK YOLUMUZA DEVAM ETMELİYİZ

Gündem 17.03.2017 - 13:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEK YÜREK OLARAK YOLUMUZA DEVAM ETMELİYİZ

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102’inci yılı münasebetiyle, bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Altıntaş mesajında ;18 Mart  , bir milletin tekrardan  varoluş destanıdır . Bu vatan Ya İstiklal ya Ölüm anlayışıyla , tarih boyunca  özgürlüğün, bağımsızlığın , doğruluğun, güzelliğin, iyiliğin, hakkın, hakkaniyetin, adaletin, cesaretin ve metanetin gerçek yuvası olmuştur. Verilen canlar, dökülen kanlar  bu ülkenin  bölünmez  bütünlüğü  ve bekası  feda edilmiştir.  Çanakkale zaferiyle yeniden var olan büyük Türkiye  tarihteki şanına yakışır bir şekilde , sahnedeki yerini alma yolunda kararlılıkla  ilerlemektedir.   Devletimizin    büyüklüğünün    farkında olarak,  geçmişteki kötü  emellerini  bu günde gerçekleştirmek isteyenlerin ve    bu büyüklüğü bozmaya uğraşanların  gerçek  niyetlerinin farkında olan   milletimiz   birlik ve beraberlik içindedir. Yurtta sulh, cihanda sulh şiarıyla   tek yürek olarak yolumuza devam  etmekteyiz.               Bu inançla Çanakkale Zaferinin 102.  yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Gününde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum.   
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102’inci yılı münasebetiyle, bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Altıntaş mesajında ;18 Mart  , bir milletin tekrardan  varoluş destanıdır . Bu vatan Ya İstiklal ya Ölüm anlayışıyla , tarih boyunca  özgürlüğün, bağımsızlığın , doğruluğun, güzelliğin, iyiliğin, hakkın, hakkaniyetin, adaletin, cesaretin ve metanetin gerçek yuvası olmuştur. Verilen canlar, dökülen kanlar  bu ülkenin  bölünmez  bütünlüğü  ve bekası  feda edilmiştir.

 Çanakkale zaferiyle yeniden var olan büyük Türkiye  tarihteki şanına yakışır bir şekilde , sahnedeki yerini alma yolunda kararlılıkla  ilerlemektedir.   Devletimizin    büyüklüğünün    farkında olarak,  geçmişteki kötü  emellerini  bu günde gerçekleştirmek isteyenlerin ve    bu büyüklüğü bozmaya uğraşanların  gerçek  niyetlerinin farkında olan   milletimiz   birlik ve beraberlik içindedir. Yurtta sulh, cihanda sulh şiarıyla   tek yürek olarak yolumuza devam  etmekteyiz.            
 

Bu inançla Çanakkale Zaferinin 102.  yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Gününde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.