LASTİK İŞ
ismail

TEKNİK ADAMDAN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Spor 12.11.2019 - 17:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEKNİK ADAMDAN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Gölcükspor teknik direktörü Taner Gülleri, zorlu süreçte kendisine destek olan Başkan Hüseyin Çardak ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Kırmızı şimşekler bu haftayı ise 1 puanla bitirdi

Teknik Direktör Taner Gülleri "Başkanımızla göreve gelmeden önce ortak dostlarımız vasıtasıyla tanışmıştık. Futbolun içinden gelen Başkanımız Hüseyin Çardak ile göreve geldikten sonra futbol şube sorumlularımız Murat Türengül ve Ekrem Aktuğ ile yaptığımız görüşme neticesinde imzamızı attık. Kolları sıvadık ve 12-13 yeni futbolcu ile anlaştık. Güzel bir kamp dönemi yaşamamıza rağmen lige iyi başlayamadık. ‘BOŞA ÇIKARMADIK’ Gülleri devamında, “Karacabey maçında aldığımız farklı mağlubiyet sonrası kulüpte  yaşanan süreçte Başkanımız Hüseyin Çardak ve yönetim kurulumuz bize tam destek verdi, kendilerine teşekkür ediyorum. Başkanımızın futbolun içinden gelmesini çok büyük şans olarak görüyoruz. Futbolcularım ve bizlerde bu güveni boşa çıkarmadık. Haftalar ilerledikçe çok daha iyi duruma geleceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde hedefe ulaşacağız” dedi.
Gölcükspor teknik direktörü Taner Gülleri, zorlu süreçte kendisine destek olan Başkan Hüseyin Çardak ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Kırmızı şimşekler bu haftayı ise 1 puanla bitirdi

Teknik Direktör Taner Gülleri "Başkanımızla göreve gelmeden önce ortak dostlarımız vasıtasıyla tanışmıştık. Futbolun içinden gelen Başkanımız Hüseyin Çardak ile göreve geldikten sonra futbol şube sorumlularımız Murat Türengül ve Ekrem Aktuğ ile yaptığımız görüşme neticesinde imzamızı attık. Kolları sıvadık ve 12-13 yeni futbolcu ile anlaştık. Güzel bir kamp dönemi yaşamamıza rağmen lige iyi başlayamadık.

‘BOŞA ÇIKARMADIK’
Gülleri devamında, “Karacabey maçında aldığımız farklı mağlubiyet sonrası kulüpte  yaşanan süreçte Başkanımız Hüseyin Çardak ve yönetim kurulumuz bize tam destek verdi, kendilerine teşekkür ediyorum. Başkanımızın futbolun içinden gelmesini çok büyük şans olarak görüyoruz. Futbolcularım ve bizlerde bu güveni boşa çıkarmadık. Haftalar ilerledikçe çok daha iyi duruma geleceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde hedefe ulaşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.