LASTİK İŞ
ismail

TEKNOPAGE YAYINDA !

30.03.2016 - 18:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TEKNOPAGE YAYINDA !

Teknolojinin hızına her geçen gün erişemiyoruz. Bu hıza yetişebileceğiniz Türkiye'nin en güncel teknoloji haberleri platformu olan teknopage.com yayın hayatına geçtiğimiz günlerde başladı.

Teknoloji haberlerinden, sosyal medya haberlerine, bilim-teknik haberlerinden, sinema ve müzik haberlerine, güvenlik ve internet dünyasından, oyun incelemelerine kadar bilgi vermeyi hedefleyen teknopage.com aynı zamanda ürün incelemeleri yapmayı da hedefliyor. Bundan sonraki süreçte de Yenigölcük Gazetesi ve yenigolcuk.com sitemizden her salı yazılarını yayınlayacak olan Teknopage'nin kurucusu Tahir Vanlı: " Ekip arkadaşlarım ve ben teknoloji alanında faaliyet gösteren bir çok alanda çalıştık. Ani gelişen bir atılımla böyle bir projeyi hayata geçirmeye karar verdik. Teknolojinin her alanından eğlenceli paylaşımlar yapacağımız ve sizlere merak ettiğiniz konularda gayet anlaşılır ve öz bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağız. Herkes bir bilgi veren yazıları, o konu hakkında bilgi edinmek ve yeni düşünceler edinmek için okur ve okuduğu şeyin, o kişinin kafasında bir şeyler oluşturması çok önemlidir. Bu yüzden, bence böyle sonsuz ve karmaşık bir dalda anlaşılabilir olabilmek çok önemli. Beğenileceğini ve keyif verceğini düşündüğüm sitemizde, bunları yaparken sizlerinde fikirlerini, görüşlerini ve katılımlarını çok önemsiyoruz. Bu nedenle lütfen ilginizi çekebilecek ya da okumak istediğiniz konuları bize iletin" dedi. Teknopage.com'u www.teknopage.com adresinden ve TeknoPage sosyal Medya hesaplarından takip edebilirsiniz.
Teknolojinin hızına her geçen gün erişemiyoruz. Bu hıza yetişebileceğiniz Türkiye'nin en güncel teknoloji haberleri platformu olan teknopage.com yayın hayatına geçtiğimiz günlerde başladı.

Teknoloji haberlerinden, sosyal medya haberlerine, bilim-teknik haberlerinden, sinema ve müzik haberlerine, güvenlik ve internet dünyasından, oyun incelemelerine kadar bilgi vermeyi hedefleyen teknopage.com aynı zamanda ürün incelemeleri yapmayı da hedefliyor.

Bundan sonraki süreçte de Yenigölcük Gazetesi ve yenigolcuk.com sitemizden her salı yazılarını yayınlayacak olan Teknopage'nin kurucusu Tahir Vanlı: " Ekip arkadaşlarım ve ben teknoloji alanında faaliyet gösteren bir çok alanda çalıştık. Ani gelişen bir atılımla böyle bir projeyi hayata geçirmeye karar verdik. Teknolojinin her alanından eğlenceli paylaşımlar yapacağımız ve sizlere merak ettiğiniz konularda gayet anlaşılır ve öz bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağız. Herkes bir bilgi veren yazıları, o konu hakkında bilgi edinmek ve yeni düşünceler edinmek için okur ve okuduğu şeyin, o kişinin kafasında bir şeyler oluşturması çok önemlidir. Bu yüzden, bence böyle sonsuz ve karmaşık bir dalda anlaşılabilir olabilmek çok önemli. Beğenileceğini ve keyif verceğini düşündüğüm sitemizde, bunları yaparken sizlerinde fikirlerini, görüşlerini ve katılımlarını çok önemsiyoruz. Bu nedenle lütfen ilginizi çekebilecek ya da okumak istediğiniz konuları bize iletin" dedi.
Teknopage.com'u www.teknopage.com adresinden ve TeknoPage sosyal Medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.