TEKVANDOCULAR BAŞARIYA DOYMUYOR

Spor 30.05.2016 - 13:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TEKVANDOCULAR BAŞARIYA DOYMUYOR

Gölcük Belediyespor Kulübü bünyesindeki tekvandocular madalya üstüne madalya kazanıyor.

Son olarak Adana’da, Menderes Spor salonunda gerçekleştirilen  Okullar Arası Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Gölcük Belediye Spor Taekwondocusu Songül Nur Boğaz turnuva boyunca başarılı maçlar çıkararak, 55kg Gençler Kategorisinde  Türkiye 1.si (şampiyon) oldu. Kocaeli ilini temsil ettiği okulu İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ve Gölcük Belediyespor Kulübünü en iyi şekilde temsil etti.  Antrenörü Zabit Pustu öğrencisini tebrik ederken, başarılarının devamı geleceğini inandığını söyledi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, tekvandoda başarı elde eden Songül Nur Boğaz’ı tebrik ederek, "Okullar arası Türkiye Şampiyonasında 1. olarak şampiyonluğu kazanan Songül Nur Boğaz kardeşimizi kutluyorum. Belediye olarak sporcularımızın her zaman yanlarında olacağız ve desteğimiz artarak devam edecek" dedi.    
Gölcük Belediyespor Kulübü bünyesindeki tekvandocular madalya üstüne madalya kazanıyor.

Son olarak Adana’da, Menderes Spor salonunda gerçekleştirilen  Okullar Arası Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Gölcük Belediye Spor Taekwondocusu Songül Nur Boğaz turnuva boyunca başarılı maçlar çıkararak, 55kg Gençler Kategorisinde  Türkiye 1.si (şampiyon) oldu. Kocaeli ilini temsil ettiği okulu İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ve Gölcük Belediyespor Kulübünü en iyi şekilde temsil etti.  Antrenörü Zabit Pustu öğrencisini tebrik ederken, başarılarının devamı geleceğini inandığını söyledi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, tekvandoda başarı elde eden Songül Nur Boğaz’ı tebrik ederek, "Okullar arası Türkiye Şampiyonasında 1. olarak şampiyonluğu kazanan Songül Nur Boğaz kardeşimizi kutluyorum. Belediye olarak sporcularımızın her zaman yanlarında olacağız ve desteğimiz artarak devam edecek" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.