TEKVANDOCULARDAN 5 BİRİNCİLİK !

Spor 07.01.2015 - 19:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TEKVANDOCULARDAN 5 BİRİNCİLİK !

Gölcük Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı Sporcuları Yıldızlar Ligi İl Seçmelerinde 5 Birincilik elde etti

   Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 3 Ocak 2015 Cumartesi günü İzmit Atatürk Spor salonunda düzenlenen Anadolu Yıldızlar liği Kocaeli İl Seçmelerine Gölcük Belediye Spor Kulübü Taekwondo takımı 8 Sporcuyla katıldı.   Sporculardan 61 kg.Ali İmran Pustu, 51 kg. Belyanur Yılmaz, 37 kg. Sercan Celil Yaşar,  37kg. Selva Oğur, +65 kg. Efe Uzun rakiplerini yenerek sıkletlerinde birinci olarak, Kocaeli Taekwondo takımına seçildiler.         Kocaeli Taekwondo takımına seçilen sporcularımız, Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından 9 - 11 Ocak 2015 tarihleri arasında Bursa / Mudanya’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Taekwondo müsabakalarında Kocaeliyi ve Gölcük Belediye Spor Kulübünü temsil edecekler.    Gölcük Belediye Spor Kulübü Basın Sözcüsü Vedat Eren, Kocaeli Taekwondo takımına seçilen sporcular ve teknik heyeti kutlayarak, Sporcuların Mudanya’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Taekwondo müsabakaları için yoğun bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.
Gölcük Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı Sporcuları Yıldızlar Ligi İl Seçmelerinde 5 Birincilik elde etti

  

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 3 Ocak 2015 Cumartesi günü İzmit Atatürk Spor salonunda düzenlenen Anadolu Yıldızlar liği Kocaeli İl Seçmelerine Gölcük Belediye Spor Kulübü Taekwondo takımı 8 Sporcuyla katıldı.

 

Sporculardan 61 kg.Ali İmran Pustu, 51 kg. Belyanur Yılmaz, 37 kg. Sercan Celil Yaşar,  37kg. Selva Oğur, +65 kg. Efe Uzun rakiplerini yenerek sıkletlerinde birinci olarak, Kocaeli Taekwondo takımına seçildiler.

       

Kocaeli Taekwondo takımına seçilen sporcularımız, Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından 9 - 11 Ocak 2015 tarihleri arasında Bursa / Mudanya’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Taekwondo müsabakalarında Kocaeliyi ve Gölcük Belediye Spor Kulübünü temsil edecekler.

  

Gölcük Belediye Spor Kulübü Basın Sözcüsü Vedat Eren, Kocaeli Taekwondo takımına seçilen sporcular ve teknik heyeti kutlayarak, Sporcuların Mudanya’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Taekwondo müsabakaları için yoğun bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.