LASTİK İŞ

TEKVANDOCUMUZ BELYANUR YILMAZ MİLLİ TAKIM KAMPINDA

Spor 05.08.2016 - 12:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TEKVANDOCUMUZ BELYANUR YILMAZ MİLLİ TAKIM KAMPINDA

Gölcük Belediyespor Tekvando takımından 1 sporcumuz Yıldızlar Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazanmıştır.

Türkiye Taekwonda Federasyonu tarafından 5-7 Ağustos tarihlerinde Nevşehir'de yapılacak olan Yıldızlar Milli Takım seçmesine çağırılan Gölcük Belediyespor kulübü 55 kg Sporcumuz Belyanur YILMAZ Gölcük’ümüzü gururlandırmak için elinden geleni yapacak ve güzel sonuçla geri dönmek için mücadele verecek. Yıldızlar Milli Takım seçmelerinde alacağı 1. lik ile birlikte Romanya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına gitmeyi hak kazanacak. Gölcük Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Zabit Pustu,hedeflerinin her zaman olduğu gibi Milli Takımlarımıza daha çok sporcu göndermek olduğunu, bunu başararak da daha mücadele edilecek turnuvalardan da başarılı sonuçlarla geri dönmenin en büyük arzularını olduğunu, dile dile getirdi.  
Gölcük Belediyespor Tekvando takımından 1 sporcumuz Yıldızlar Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazanmıştır.

Türkiye Taekwonda Federasyonu tarafından 5-7 Ağustos tarihlerinde Nevşehir'de yapılacak olan Yıldızlar Milli Takım seçmesine çağırılan Gölcük Belediyespor kulübü 55 kg Sporcumuz Belyanur YILMAZ Gölcük’ümüzü gururlandırmak için elinden geleni yapacak ve güzel sonuçla geri dönmek için mücadele verecek. Yıldızlar Milli Takım seçmelerinde alacağı 1. lik ile birlikte Romanya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına gitmeyi hak kazanacak.

Gölcük Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Zabit Pustu,hedeflerinin her zaman olduğu gibi Milli Takımlarımıza daha çok sporcu göndermek olduğunu, bunu başararak da daha mücadele edilecek turnuvalardan da başarılı sonuçlarla geri dönmenin en büyük arzularını olduğunu, dile dile getirdi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.