LASTİK İŞ

TEMAD 14 ÖĞRENCİYE BURS VERECEK

Eğitim 24.08.2020 - 12:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TEMAD 14 ÖĞRENCİYE BURS VERECEK

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, derneklerinin burs faaliyetleri ve koronavirüs salgınının derneklerine olan etkisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, derneklerinin yaptığı burs faaliyetleri ve koronavirüs salgınının bu dönemde derneklere olan etkisi ile ilgili olarak bazı açıklamalar yaptı. Konu hakkında düşüncelerini dile getiren Başkan Tülü, “Şu an dernek olarak koronavirüsten etkilenmekle birlikte, derneğimizin öz kaynaklarını kullanarak derneğimizi ayakta tutmaya gayret ediyoruz. Bu kışı böyle geçireceğiz. Bizler de derneğimizi ayakta tutmaya çalışıyoruz. Sonbahar ve kış aylarını bu şekilde devam ettireceğiz” dedi.  ‘TEMENNİMİZ, EN AZ KAYIPLA SÜRECİ ATLATMAK’ Başkan Tülü, açıklamasının devamında, “Virüsün tüm insanlara etkisi olduğu gibi derneğimiz üyelerine de etkisi oldu. Üyelerimizden virüs nedeniyle vefat edenler, tedavi olanlar oldu. Azami tüm üyelerimiz kendilerine dikkat etmelerine rağmen farkında olmadan bu hastalığa yakalanıp ızdırabını çeken üyelerimiz var. Umarım bu süreci en az hasarla yakın zamanda atlatırız. Bunun yanında, farklı hastalıkları olan kişilerin hastalıkları arttı. İnşallah çok kayıp vermeden bu günleri atlatırız. Temennimiz, sürecin en az kayıpla bitmesi ve eski normalimize geri dönmektir” ifadelerine yer verdi.  ‘İKİ YENİ ÖĞRENCİMİZE DAHA BURS VERECEĞİZ’ Sözlerini sürdüren Başkan Tülü, öğrencilere her yıl verdikleri burs konusuna da değindi ve “Burs konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Okumakta olan öğrencilerimizin eğitimlerine destek olmaya gayret ediyoruz. Bu yıl 250 lira tutarında aylık burs ödemesi yapacağız. Mevcuttaki 12 öğrencimize ek olarak bu yıl iki yeni öğrencimize daha burs vereceğiz. Burs vermeye ilk olarak 2014 yılında başladık ve bu zamana kadar, üyelerimizin destekleri ile burs vermeye devam ediyoruz. Burslarımızı 9 ay boyunca veriyoruz. Ekim ve Haziran aylarında bursları vereceğiz. Üyelerimiz ve hayırseverlerin bağışları ile bu konuda adımlarımızı atmaya gayret ediyoruz. Burs müracaatlarını 1 - 20 Eylül tarihleri arasında alacağız” ifadelerini kullandı.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, derneklerinin burs faaliyetleri ve koronavirüs salgınının derneklerine olan etkisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, derneklerinin yaptığı burs faaliyetleri ve koronavirüs salgınının bu dönemde derneklere olan etkisi ile ilgili olarak bazı açıklamalar yaptı. Konu hakkında düşüncelerini dile getiren Başkan Tülü, “Şu an dernek olarak koronavirüsten etkilenmekle birlikte, derneğimizin öz kaynaklarını kullanarak derneğimizi ayakta tutmaya gayret ediyoruz. Bu kışı böyle geçireceğiz. Bizler de derneğimizi ayakta tutmaya çalışıyoruz. Sonbahar ve kış aylarını bu şekilde devam ettireceğiz” dedi.

 ‘TEMENNİMİZ, EN AZ KAYIPLA SÜRECİ ATLATMAK’
Başkan Tülü, açıklamasının devamında, “Virüsün tüm insanlara etkisi olduğu gibi derneğimiz üyelerine de etkisi oldu. Üyelerimizden virüs nedeniyle vefat edenler, tedavi olanlar oldu. Azami tüm üyelerimiz kendilerine dikkat etmelerine rağmen farkında olmadan bu hastalığa yakalanıp ızdırabını çeken üyelerimiz var. Umarım bu süreci en az hasarla yakın zamanda atlatırız. Bunun yanında, farklı hastalıkları olan kişilerin hastalıkları arttı. İnşallah çok kayıp vermeden bu günleri atlatırız. Temennimiz, sürecin en az kayıpla bitmesi ve eski normalimize geri dönmektir” ifadelerine yer verdi.

 ‘İKİ YENİ ÖĞRENCİMİZE DAHA BURS VERECEĞİZ’
Sözlerini sürdüren Başkan Tülü, öğrencilere her yıl verdikleri burs konusuna da değindi ve “Burs konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Okumakta olan öğrencilerimizin eğitimlerine destek olmaya gayret ediyoruz. Bu yıl 250 lira tutarında aylık burs ödemesi yapacağız. Mevcuttaki 12 öğrencimize ek olarak bu yıl iki yeni öğrencimize daha burs vereceğiz. Burs vermeye ilk olarak 2014 yılında başladık ve bu zamana kadar, üyelerimizin destekleri ile burs vermeye devam ediyoruz. Burslarımızı 9 ay boyunca veriyoruz. Ekim ve Haziran aylarında bursları vereceğiz. Üyelerimiz ve hayırseverlerin bağışları ile bu konuda adımlarımızı atmaya gayret ediyoruz. Burs müracaatlarını 1 - 20 Eylül tarihleri arasında alacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.