LASTİK İŞ

TEMAD 34. YAŞINI KUTLADI

20.10.2018 - 14:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD 34. YAŞINI KUTLADI

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)’ın kuruluşunun 34. Yıldönümü ve Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla Değirmendere Özserbesler önünde üyeleri ile birlikte pasta kesip kutladılar. Kutlamaya üyeler aileleri ile birlikte yoğun katılım gösterdi.

Kutlama Programına TEMAD Başkanı Bekir Tülü, Yönetimi, Uzmanlar Derneği Başkanı Selim Kargı ve üyeleri katıldı. 35. YAŞI DAHA GÖRKEMLİ KUTLAYACAKLAR TEMAD’ın kuruluşunun 34. Yıldönümü ve Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla nedeni ile Kutlama yapan TEMAD üyeleri Değirmendere’de bir araya geldi. Doğum günü pastasını  Başkan Tülü, Yönetimi ve Dernek Üyeleri birlikte kesti. Başkan Tülü “1984’te TEMAD olarak kurulduk. Normalde 1963 yılında Türkiye Emekli Malul Müstafi Astsubaylar Yardımlaşma Cemiyeti (TEMAY) olarak kurulmuştu ama 80’li ihtilali ile beraber her kurumun başına gelen bizim de başımıza geldi. 80’li ihtilal de derneğimiz kapanmıştı. 84 yılında Dernek tekrardan TEMAD adı altında kuruldu. Bugün TEMAD’ın 34.yıldönümünü ve Dünya Astsubaylar Günü’nün 7.yıldönümünü kutluyoruz.  19 Ankara’da Genel Merkezde programa katıldığımız için biraz geç kutladık. Seneye 35 yaş günümüzde çok daha güzel kutlama yapmayı planlıyoruz. Bugüne kadar bugünlere gelmemizi sağlayan büyüklerimize, meslektaşlarımıza şükran borçluyuz. Biz bu bayrağı teslim aldık. Bu konuda mücadelemize devam ediyoruz. Ne mutlu ki bugünleri görebilenlere  Bugünlere erişebildiğimiz için ne mutlu bizlere” dedi. ÖZSERBESLERE TEŞEKKÜR Başkan Tülü “Her etkinliğimizde bizlere destek olan Yavuz Serbes ve Özserbesler ailesine teşekkür ediyorum” dedi
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)’ın kuruluşunun 34. Yıldönümü ve Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla Değirmendere Özserbesler önünde üyeleri ile birlikte pasta kesip kutladılar. Kutlamaya üyeler aileleri ile birlikte yoğun katılım gösterdi.

Kutlama Programına TEMAD Başkanı Bekir Tülü, Yönetimi, Uzmanlar Derneği Başkanı Selim Kargı ve üyeleri katıldı.

35. YAŞI DAHA GÖRKEMLİ KUTLAYACAKLAR
TEMAD’ın kuruluşunun 34. Yıldönümü ve Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla nedeni ile Kutlama yapan TEMAD üyeleri Değirmendere’de bir araya geldi. Doğum günü pastasını  Başkan Tülü, Yönetimi ve Dernek Üyeleri birlikte kesti. Başkan Tülü “1984’te TEMAD olarak kurulduk. Normalde 1963 yılında Türkiye Emekli Malul Müstafi Astsubaylar Yardımlaşma Cemiyeti (TEMAY) olarak kurulmuştu ama 80’li ihtilali ile beraber her kurumun başına gelen bizim de başımıza geldi. 80’li ihtilal de derneğimiz kapanmıştı. 84 yılında Dernek tekrardan TEMAD adı altında kuruldu. Bugün TEMAD’ın 34.yıldönümünü ve Dünya Astsubaylar Günü’nün 7.yıldönümünü kutluyoruz.  19 Ankara’da Genel Merkezde programa katıldığımız için biraz geç kutladık. Seneye 35 yaş günümüzde çok daha güzel kutlama yapmayı planlıyoruz. Bugüne kadar bugünlere gelmemizi sağlayan büyüklerimize, meslektaşlarımıza şükran borçluyuz. Biz bu bayrağı teslim aldık. Bu konuda mücadelemize devam ediyoruz. Ne mutlu ki bugünleri görebilenlere  Bugünlere erişebildiğimiz için ne mutlu bizlere” dedi.

ÖZSERBESLERE TEŞEKKÜR
Başkan Tülü “Her etkinliğimizde bizlere destek olan Yavuz Serbes ve Özserbesler ailesine teşekkür ediyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.