LASTİK İŞ
ismail

TEMAD 35. YILINI KUTLAYACAK

Gündem 12.10.2019 - 17:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD 35. YILINI KUTLAYACAK

TEMAD Gölcük Şubesi 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü ve TEMAD’ın kuruluş yıl dönümüne hazırlanıyor.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden yeni dönemde beklentileri, yeni dönem çalışmaları ve burslar hakkında  açıklamalarda bulundu. Başkan Tülü,“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü ile ilgili olarak yasa teklifi verilecek. Meclisteki milletvekilleri bir teklifte bulunacak. Bu teklifin verilmesindeki amaç, günümüzün yasal hale gelmesi ve takvimlere girebilmesidir. Önemli günler ve haftalarda günümüzün bulunmasını bizler elbette istiyoruz” dedi. SAĞLIK KONFERANSLARI KASIM AYINDA BAŞLAYACAK Sözlerine devam eden Başkan Tülü, yeni dönem çalışmalarına değinerek “Yeni dönemimizde, öncelikle önümüzdeki hafta 17 Ekim’de Ankara’ya gideceğiz. Ankara’da Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla bir tören yapacağız. Bundan dolayı ilçemizdeki etkinliği de 16 Ekim’de, Anıtpark’ta bir çelenk sunumu ve 35. yılımıza yönelik olarak derneğimizde etkinlik yapacağız. Sağlık konferanslarına Kasım ayında başlayacağız. Şu an askeri kamplara iki grubumuzu gönderdik. 15 Ekim’de de bir grubumuz da Kıbrıs’a gidecek. Üyelerimizin etkinliklerimize iyi bir katılımı söz konusu. Her birine teşekkür ediyoruz” dedi. 17 ÖĞRENCİMİZE BURS VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ Dernekleri kapsamında verilen burslara değinen Başkan Tülü, “Bilindiği gibi yüksek öğretimde eğitimlerini sürdüren öğrencilerimize burs veriyoruz. Bu yıl 5 yeni öğrenci olmak üzere toplam 17 öğrencimize burs vermeye devam edeceğiz. Derneğimiz kapsamında, toplamda 7 seneden bu yana öğrencilerimize burs imkanı sağlamaktayız. Başarılı öğrencilerimiz arasından birçoğunu mezun ettik. Yerlerine yeni öğrencilerimizi dahil ettik. Her bir öğrencimize başarılar diliyor, mevcut başarılarını da devam ettirmelerini temenni ediyorum” dedi.
TEMAD Gölcük Şubesi 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü ve TEMAD’ın kuruluş yıl dönümüne hazırlanıyor.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden yeni dönemde beklentileri, yeni dönem çalışmaları ve burslar hakkında  açıklamalarda bulundu. Başkan Tülü,“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü ile ilgili olarak yasa teklifi verilecek. Meclisteki milletvekilleri bir teklifte bulunacak. Bu teklifin verilmesindeki amaç, günümüzün yasal hale gelmesi ve takvimlere girebilmesidir. Önemli günler ve haftalarda günümüzün bulunmasını bizler elbette istiyoruz” dedi.

SAĞLIK KONFERANSLARI KASIM AYINDA BAŞLAYACAK
Sözlerine devam eden Başkan Tülü, yeni dönem çalışmalarına değinerek “Yeni dönemimizde, öncelikle önümüzdeki hafta 17 Ekim’de Ankara’ya gideceğiz. Ankara’da Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla bir tören yapacağız. Bundan dolayı ilçemizdeki etkinliği de 16 Ekim’de, Anıtpark’ta bir çelenk sunumu ve 35. yılımıza yönelik olarak derneğimizde etkinlik yapacağız. Sağlık konferanslarına Kasım ayında başlayacağız. Şu an askeri kamplara iki grubumuzu gönderdik. 15 Ekim’de de bir grubumuz da Kıbrıs’a gidecek. Üyelerimizin etkinliklerimize iyi bir katılımı söz konusu. Her birine teşekkür ediyoruz” dedi.

17 ÖĞRENCİMİZE BURS VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Dernekleri kapsamında verilen burslara değinen Başkan Tülü, “Bilindiği gibi yüksek öğretimde eğitimlerini sürdüren öğrencilerimize burs veriyoruz. Bu yıl 5 yeni öğrenci olmak üzere toplam 17 öğrencimize burs vermeye devam edeceğiz. Derneğimiz kapsamında, toplamda 7 seneden bu yana öğrencilerimize burs imkanı sağlamaktayız. Başarılı öğrencilerimiz arasından birçoğunu mezun ettik. Yerlerine yeni öğrencilerimizi dahil ettik. Her bir öğrencimize başarılar diliyor, mevcut başarılarını da devam ettirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.