TEMAD ÇOCUKLARIN HEP YANINDA

29.10.2019 - 12:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD ÇOCUKLARIN HEP YANINDA

İlçemizin en büyük sivil kuruluşlarından biri olan TEMAD ilçemizde birçok yaptığı etkinliklerde yardımlarını devam ettiriyor.

Bu yardımlar kapsamında eğitime destek amaçlı olarak 18 Üniversite öğrencilerine burs veriyor. Her yıl burs verdiği öğrenci sayısını yükselterek devam ettiriyor. Bu yardımların yanı sıra Gölcük Saraylı Çocuk yurdunda kalan çocuklar ile yıl içinde bir çok etkinlik yapan dernek bu kez çocukların ihtiyacı olan elektrik süpürgesi ile birden fazla Ütü alarak geçtiğimiz günde Gölcük Saraylı Çocuk yurdu müdürüne teslim etti.    İlçemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan TEMAD birçok yardımlar yapıyor. Yardımlarını devam ettiren TEMAD bu kez Gölcük Saraylı Çocuk yurduna ütü ve süpürge yardımı yaptı. İlçemizin en büyük sivil kuruluşlarından biri olan TEMAD ilçemizde birçok yaptığı etkinliklerde yardımlarını devam ettiriyor. Bu yardımlar kapsamında eğitime destek amaçlı olarak 18 Üniversite öğrencilerine burs veriyor. Her yıl burs verdiği öğrenci sayısını yükselterek devam ettiriyor. Bu yardımların yanı sıra Gölcük Saraylı Çocuk yurdunda kalan çocuklar ile yıl içinde bir çok etkinlik yapan dernek bu kez çocukların ihtiyacı olan elektrik süpürgesi ile birden fazla Ütü alarak geçtiğimiz günde Gölcük Saraylı Çocuk yurdu müdürüne teslim etti.  ÜYELERİMİZİN DESTEĞİ İLE YARDIM YAPIYORUZ TEMAD Gölcük şube başkanı Bekir Tülü; “ TEMAD olarak ilçemizde mağdur olan özelikle Üniversite de okuyan aynı zamanda zorluk çeken öğrencilerimize üyelerimiz ve yardım severler aracılığı ile burs veriyoruz. Bunda tek şartımız  burs verdiğimiz öğrencinin  sınıfta kalmaması suretiyle okulu bitene kadar burs desteğimiz devam ediyor. Okulu geçemeyen bir öğrenciye bu desteği veremeyiz. Bunun yanı sıra öncelikle Gölcük Saraylı Çocuk yurdunda bulunan çocuklarımız için yardımlarımızı verirken kurumun var olan eksiklerini bir nebze olsa gidermeye çalışıyoruz. Bu tür yardımlarımız üyelerimizin destekleri ile yapılıyor” dedi. Fahri Haner
İlçemizin en büyük sivil kuruluşlarından biri olan TEMAD ilçemizde birçok yaptığı etkinliklerde yardımlarını devam ettiriyor.

Bu yardımlar kapsamında eğitime destek amaçlı olarak 18 Üniversite öğrencilerine burs veriyor. Her yıl burs verdiği öğrenci sayısını yükselterek devam ettiriyor. Bu yardımların yanı sıra Gölcük Saraylı Çocuk yurdunda kalan çocuklar ile yıl içinde bir çok etkinlik yapan dernek bu kez çocukların ihtiyacı olan elektrik süpürgesi ile birden fazla Ütü alarak geçtiğimiz günde Gölcük Saraylı Çocuk yurdu müdürüne teslim etti. 

 

İlçemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan TEMAD birçok yardımlar yapıyor. Yardımlarını devam ettiren TEMAD bu kez Gölcük Saraylı Çocuk yurduna ütü ve süpürge yardımı yaptı.

İlçemizin en büyük sivil kuruluşlarından biri olan TEMAD ilçemizde birçok yaptığı etkinliklerde yardımlarını devam ettiriyor. Bu yardımlar kapsamında eğitime destek amaçlı olarak 18 Üniversite öğrencilerine burs veriyor. Her yıl burs verdiği öğrenci sayısını yükselterek devam ettiriyor. Bu yardımların yanı sıra Gölcük Saraylı Çocuk yurdunda kalan çocuklar ile yıl içinde bir çok etkinlik yapan dernek bu kez çocukların ihtiyacı olan elektrik süpürgesi ile birden fazla Ütü alarak geçtiğimiz günde Gölcük Saraylı Çocuk yurdu müdürüne teslim etti. 

ÜYELERİMİZİN DESTEĞİ İLE YARDIM YAPIYORUZ
TEMAD Gölcük şube başkanı Bekir Tülü; “ TEMAD olarak ilçemizde mağdur olan özelikle Üniversite de okuyan aynı zamanda zorluk çeken öğrencilerimize üyelerimiz ve yardım severler aracılığı ile burs veriyoruz. Bunda tek şartımız  burs verdiğimiz öğrencinin  sınıfta kalmaması suretiyle okulu bitene kadar burs desteğimiz devam ediyor. Okulu geçemeyen bir öğrenciye bu desteği veremeyiz. Bunun yanı sıra öncelikle Gölcük Saraylı Çocuk yurdunda bulunan çocuklarımız için yardımlarımızı verirken kurumun var olan eksiklerini bir nebze olsa gidermeye çalışıyoruz. Bu tür yardımlarımız üyelerimizin destekleri ile yapılıyor” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.