TEMAD’DA BURS BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Eğitim 27.08.2019 - 17:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD’DA BURS BAŞVURULARI BAŞLIYOR

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi 2019-2020 yılı Yükseköğretim Burs Başvurularının 1 Eylül’de başlayacağını duyurdu.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, ‘2019-2020 yılı Yükseköğretim Burs Başvurularımız 1 Eylül tarihi itibariyle başlıyor.  Burs  Başvurularımızı 1-20 Eylül tarihleri arasında alacağız. Bu sene en az 17  Öğrencimize burs vermeyi planlıyoruz. Bizler TEMAD ailesi olarak burs  geleneğimizi bu senede sürdüreceğiz. Bunun için dernek üyelerimizle görüşmelerde bulunduk. Dernek üyelerimiz bu konuda bizlere desteğini sürdürmeye devam ediyor. Kendilerine eğitime desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. TEMAD Gölcük Şubesi ailesi olarak eğitime çok önem veriyoruz. Eğitime önem veren toplumlar  her zaman geleceğini sağlam hale getirmiştir. Bizde burs alma şartlarımıza uygun üniversite öğrencilerimizin eğitimlerine destek veriyoruz. Tüm öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyoruz” dedi.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi 2019-2020 yılı Yükseköğretim Burs Başvurularının 1 Eylül’de başlayacağını duyurdu.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, ‘2019-2020 yılı Yükseköğretim Burs Başvurularımız 1 Eylül tarihi itibariyle başlıyor.  Burs  Başvurularımızı 1-20 Eylül tarihleri arasında alacağız.
Bu sene en az 17  Öğrencimize burs vermeyi planlıyoruz. Bizler TEMAD ailesi olarak burs  geleneğimizi bu senede sürdüreceğiz. Bunun için dernek üyelerimizle görüşmelerde bulunduk. Dernek üyelerimiz bu konuda bizlere desteğini sürdürmeye devam ediyor. Kendilerine eğitime desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. TEMAD Gölcük Şubesi ailesi olarak eğitime çok önem veriyoruz. Eğitime önem veren toplumlar  her zaman geleceğini sağlam hale getirmiştir. Bizde burs alma şartlarımıza uygun üniversite öğrencilerimizin eğitimlerine destek veriyoruz. Tüm öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.