LASTİK İŞ
ismail

TEMAD’DA GAZİLER GÜNÜ KUTLAMASI

20.09.2019 - 10:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD’DA GAZİLER GÜNÜ KUTLAMASI

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Gölcük Temad şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi kokteyl düzenledi.

TEMAD’ın verdiği kokteyle  Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Garnizon ve Deniz ana üs Komutanı Tuğamiral Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ, Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir ve gaziler katıldı. TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, gaziler günü programına katılan protokole ve gazilere teşekkür etti.  
19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Gölcük Temad şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi kokteyl düzenledi.

TEMAD’ın verdiği kokteyle  Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Garnizon ve Deniz ana üs Komutanı Tuğamiral Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ, Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir ve gaziler katıldı.

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, gaziler günü programına katılan protokole ve gazilere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.