TEMAD'DA KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ

08.03.2017 - 09:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD'DA KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ

NLP ve Kişisel Gelişim Uzmanı İlhan Akbulut, TEMAD Gölcük İlçe Başkanlığı salonunda “ ana-baba, çevre ile etkili iletişim, stres yönetimi, kaygılarımız ve korunma yolları” hakkında seminer verdi.

TEMAD (Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği) Gölcük İlçe Başkanlığı dernek binasında, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlere bir yenisini ekledi. Kendisi de emekli astsubay olan Gölcüklü NLP ve Kişisel Gelişim Uzmanı-Yaşam Koçu İlhan Akbulut; elli, ile seksen yaş arası emekli astsubaylara: “ Ana-baba, çocuklar ve çevre ile etkili iletişim, stres yönetimi, kaygılarımız ve korunma yolları” hakkında seminer verdi. Bir çoğu dede olan emekli askerlerin en çok çocukları ve torunlarıyla olan iletişim konusu ilgilerini çekti. Çeşitli örneklemelerle, soru-cevap şeklinde interaktif  geçen seminere ilgi yoğundu. Seminer interaktif; soru-cevap şeklinde geçti TEMAD Gölcük İlçe Başkanı Bekir Tülü, başkan yardımcıları Erdoğan Köseoğlu, Ömer Kısrure, Muammer Üstüner, Hakan Ak ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda dernek üyesi emekli astsubaylar ve misafirleri katıldı. Zaman zaman üniversitelerde, kurum ve kuruluşlarda kişisel gelişim konusunda seminer veren İlhan Akbulut, kendisinin de üyesi olduğu dernekte ilk kez verdiği seminerden oldukça keyif aldığını belirtti. Seminerde “ Özellikle çocuklarımızı eleştirirken ‘Ben’ dilinin kullanılması çok önemli. Böyle durumlarda eleştiri kişinin egosuna saldırı olarak algılanacağından, sandviç metodunun kullanılması yararlı olacaktır” dedi. Başkan Bekir Tülü ise açıklamasında: “ Derneğimizde gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizin bu bölümünde, bu konuda eğitimli meslektaşımız İlhan Akbulut’un değerli bilgilerinden yararlandık “ dedi. Haber:İlhan Akbulut
NLP ve Kişisel Gelişim Uzmanı İlhan Akbulut, TEMAD Gölcük İlçe Başkanlığı salonunda “ ana-baba, çevre ile etkili iletişim, stres yönetimi, kaygılarımız ve korunma yolları” hakkında seminer verdi.

TEMAD (Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği) Gölcük İlçe Başkanlığı dernek binasında, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlere bir yenisini ekledi. Kendisi de emekli astsubay olan Gölcüklü NLP ve Kişisel Gelişim Uzmanı-Yaşam Koçu İlhan Akbulut; elli, ile seksen yaş arası emekli astsubaylara: “ Ana-baba, çocuklar ve çevre ile etkili iletişim, stres yönetimi, kaygılarımız ve korunma yolları” hakkında seminer verdi. Bir çoğu dede olan emekli askerlerin en çok çocukları ve torunlarıyla olan iletişim konusu ilgilerini çekti. Çeşitli örneklemelerle, soru-cevap şeklinde interaktif  geçen seminere ilgi yoğundu.
Seminer interaktif; soru-cevap şeklinde geçti
TEMAD Gölcük İlçe Başkanı Bekir Tülü, başkan yardımcıları Erdoğan Köseoğlu, Ömer Kısrure, Muammer Üstüner, Hakan Ak ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda dernek üyesi emekli astsubaylar ve misafirleri katıldı. Zaman zaman üniversitelerde, kurum ve kuruluşlarda kişisel gelişim konusunda seminer veren İlhan Akbulut, kendisinin de üyesi olduğu dernekte ilk kez verdiği seminerden oldukça keyif aldığını belirtti. Seminerde “ Özellikle çocuklarımızı eleştirirken ‘Ben’ dilinin kullanılması çok önemli. Böyle durumlarda eleştiri kişinin egosuna saldırı olarak algılanacağından, sandviç metodunun kullanılması yararlı olacaktır” dedi. Başkan Bekir Tülü ise açıklamasında: “ Derneğimizde gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizin bu bölümünde, bu konuda eğitimli meslektaşımız İlhan Akbulut’un değerli bilgilerinden yararlandık “ dedi.

Haber:İlhan Akbulut

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.